2777
2789
عنوان

سزارین تو کرمانشاه

1264 بازدید | 12 پست

سلام دوستان.

تو کرمانشاه کسایی که سزارین انجام دادن توی معتضدی ، بیستون یا حضرت معصومه، رسیدگیشون چطور بوده؟ آیا راضی بودید؟

من زایمان اولم سجاد بودم که فوق العاده بود. 

الان که دیگه سجاد بخش سزارینش تعطیل شده. درباره بیمارستانای دیگه اطلاع ندارم.

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

فقط بيستون من زايمان اولم بيستون دكتر طراوت فاخري اين يكي هم ميخوام برم بيستون

به سلامتی.

رسیدگیش خوب بود. همزمان با من دوستم رفته بود بیستون ۳ سال پیش، همین دکتر فاخری هم دکترش بود. میگفت عملش خوب بوده ولی رسیدگی های بعد از عمل که کادر بیمارستان و پرستارا باید انجام بدن افتضاح بوده 

ساعت ۸ صبح عمل شده بود تا۱۲ شب هیچکس نیومده بود شکمش رو ماساژ بده یا بهش بگه پاشو راه برو. ساعت ۱۲ شب از درد و تنگی نفس و نفخ شکم انقدر حالش بد شده بود که اومدن دیدن چه خبره

این دوستم تا ۵۰ روز خونریزی شدید داشت بخاطر اینکه بعد از عمل اصلا ماساژ شکم نداده بودن.

درحالی که من سجاد بودم ۲ یا سه بار این کارو کردن. بعدشم اومدم خونه در حد ۶ یا ۷ روز لکه بینی داشتم.

من خيلي ترسوم خيلييييي مطمعنم پام برسه اتاق عمل از ترس زهره ترك ميشم😂😂😂

منم اینجوری بودم. مثه بچه ها گریه میکردم میگفتم تولوخدا منو بیهوش کنید من میترسم...😂😂

تا لحظه آخر میگفتم من میترسم، من بیهوش نشدم. حالا بچه اومده بود دنیا، من داد میزدم من بیهوش نشدم، من سر نشدم 😂😂

دیگه موقع ساکشن، یه احساسی مثله اینکه جاروبرقی میزارن تو دلت داری، رسید به اون مرحله جیغ زدم آیییی جارو برقی  رو بردارییییییین.... اونجا بیهوشم کردن 😂😂😂

الان فکرشو میکنم اصلا درد نداشت، فقط ترسیده بودم