2777
2789
عنوان

دختر بیست ماهه ام همش انگشتشو میخوره چیکار کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 361 بازدید | 57 پست
خیلی کوچیک بود یک سالشم نبود تپلی ریزه میزه چشم آبی 

یه تپلی چطوری ریزه میزس

من یه دخمل شادم و تو دنیای رنگی رنگی خودم زندگی میکنم  عاشق خل بازیم  و دوس دارم انرژی مثبت  پراکنده کنم💜💙💚💛 دعوا دوس دارم اما نمیخوام کسی رو ناراحت کنم در ضمن شدیدا به قانون جذب اعتقاد دارم راستی یادم رفت بگم بهترین اتفاق زندگی من 99/9/9 اتفاق افتاد  دوستون دارم بوس بوس
وای دلم رفت که 😍😍 حتما توان گازش میگرفتی    

❤️❤️❤️نه خیلی دوسش دارم ولی الان میگیرم😂😂😂یه بار سوسیس بندی دادم خورد😐😐

در تاریخ9/9/99 بهترین اتفاق زندگیم افتاد🌈🧚‍♀️.                              تیکر 9/9/99

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

❤️❤️❤️نه خیلی دوسش دارم ولی الان میگیرم😂😂😂یه بار سوسیس بندی دادم خورد😐😐

😑😑😑😁😁😁

سلام خدا جونم،روزمون رو با نام مقدس تو آغاز میکنیم تو آغاز وپایان هر چیزی هستی ،ای آرامش دهنده،ای تسکین دهنده،ای شفا دهنده،ای نجات دهنده، .........ب اندازه ی عظمت خودت  تورا ششششششکر وثنا وسپاس میگوییم🙏🙏  ای آرام جانم مردم کشورم وجهان هستی ات را از هر روحی ک آزارشان میدهد  ...روح ترس ،غم نگرانی ،اندوه ،ناامیدی، فقر،انتقام،شهوت وزنا ،ناکامی ، بیماری،غرور وتکبر ،،گناه، دروغ ،افسردگی ،ناسپاسی خشم عصبانیت و......رهایشان کن ونجاتشان ده...وقلبهایشان رامملو از عشق ونیکویی ومحببتت گردان ...ای لایتناهی     تو پادشاه زندگیمان باش وتنها خواست واراده ی تو در زندگیمان اجرا گردد..آمین🙏 آمین🙏 آمین🙏🙇‍♀️🙇‍♀️🙇‍♀️🙇‍♀️🙇‍♀️
😂😂😂😂😂لپاش کلا سرخ شده بود جیغش رفت هوا وای خیلی دلم سوخت😂😂

خدا حفظش کنه🥰

سلام خدا جونم،روزمون رو با نام مقدس تو آغاز میکنیم تو آغاز وپایان هر چیزی هستی ،ای آرامش دهنده،ای تسکین دهنده،ای شفا دهنده،ای نجات دهنده، .........ب اندازه ی عظمت خودت  تورا ششششششکر وثنا وسپاس میگوییم🙏🙏  ای آرام جانم مردم کشورم وجهان هستی ات را از هر روحی ک آزارشان میدهد  ...روح ترس ،غم نگرانی ،اندوه ،ناامیدی، فقر،انتقام،شهوت وزنا ،ناکامی ، بیماری،غرور وتکبر ،،گناه، دروغ ،افسردگی ،ناسپاسی خشم عصبانیت و......رهایشان کن ونجاتشان ده...وقلبهایشان رامملو از عشق ونیکویی ومحببتت گردان ...ای لایتناهی     تو پادشاه زندگیمان باش وتنها خواست واراده ی تو در زندگیمان اجرا گردد..آمین🙏 آمین🙏 آمین🙏🙇‍♀️🙇‍♀️🙇‍♀️🙇‍♀️🙇‍♀️
تلخك به انگشتاش بزن دوهفته تين عادتشو ترك بده يه ماه بعد عادت موهارو ترك بده به موهاهم تلخك بزن بدش ...

اره دوستان هم میگن یهویی نگیر

اصلا ولش کن هر غلطی که دلش میخواد بذار بکنه🤦‍♀️😭

تلخک چیه؟؟

وای عزیزم یه دختر عمه داشتم باید مو تو دهنش بود تا میخوابید تا کلاس اول اینطور بود از بچگی یا پشت سر مادرش یا خواهرش دراز میکشید موهاشون میکرد تو دهنش تا خوابش ببره

خدایا شکرت😍خدایـــــــــــــا؛ بابت هر شبی که بی شکر سر بر بالین گذاشتم؛ بابت هر صبحی که بی سلام به تو آغاز کردم؛ بابت لحظات شادی که به یادت نبودم؛ بابت هر گره که به دست تو باز شد و من به شانس نسبتش دادم؛ بابت هر گره که به دستم کور شد و مقصر را تو دانستم؛ مرا ببخش .
وای عزیزم یه دختر عمه داشتم باید مو تو دهنش بود تا میخوابید تا کلاس اول اینطور بود از بچگی یا پشت سر ...

😭😭😭😭

دختر منم شستشو میخورد خودمو و خودشو کشتم تا نخوره ولی تشد که نشد

تا دو سالو نیمگی که خیلی اتفاقی (البته با لاک تلخ) خودش کنار گذاشت ولی شبا تو خواب میتورد که شبا هم به انگشتش لاک تلخ زدم بعد چند شب کنار گذاشت

میخوام بگم تا حس مکیدنشون ارضا نشه نمیذارن کنار ولی خوب نبایدم بذاری تا سنین بالا ادامه پیدا کنه

حتما ترک بده سن طلایی ترک عادت ها تا دو ساله بقیش اون وقت باید مشاوره و روانپزشک و دردسره. راست میگه تلخک ایده خوبیه بزن واسه ترک عادتش موهاشو خیلی کوتاه کن جوری که به دهنش نرسه اگه واقعا میبینی بازم میکنه مدل کره ای بزن اندازه دو بند انگشت موهای خودتم اصلا نزار بکمه مقاومت کن با اخم .نه داد و جدی

روانشناسی کودک