2777
2789
عنوان

سزارین دوم

333 بازدید | 20 پست

میخام ببینم فاصله سنی بچه ها تون چند سال بود ک سزارین دوم رو شدید؟ سزارین اول بهتر بود یا دوم؟ 

راضی بودین یا پشیمون از بچه دوم؟ بچه اولتون با اومدن دومی احساس کمبود نکرد.. ؟ اخه میدونید ک نوزاد ۲۴ ساعت نیاز به رسیدگی داره..منم دست تنهام..

اون شب اول رو ک بیمارستان بودین بچه اول تون پیش کی موند..؟ از لحاظ بی تابی و اینا مشکلی نداشت ، اذیت نشد ؟ 

دلتون پیشش نموند..؟؟ 

وای من حس میکنم بخام یه شب بدور از بچم باشم دیوونه میشم و اینکه هیچکی نمیفهمه الان سیره یا گشنست ؟ فکرم درگیره راهنمایی پلیز

هشت هفته هستم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بچه اول و دومم جفتش سز بودن، تفاوتش سه سال، بچم پیش شوهرم موند البته تا بیمارستان باهام اومدن بعد برگشتن خونه، برخلاف انتظارمبا این که خیلی گریه رو و وابسته من بود، ولی اونشب اصلا بی قراری نکرد، یچم احساس کمبود هم نزاشتتتتتتم بکنه، 

من البته طبیعی بودم

ولی بچه اولم ۴سال ونیم داشت و کاملا مستقل شده بود عادت داشت بدون من هم خونه مامانم بمونه حتی شب

اوایل هم سعی میکردم وقتی نوزاد خواب هست بهش برسن

عادت های کتاب خواندن براش رو وقتی شیر میدادم انجام میدادم...سخت بود البته خصوصا از یه زمانی نوزاد مریض بود و گریه زیاد داشت و ....گذشت

الان همبازی شدن خیلی خوبه درسته که سروصداشون دعواهاسون زیاده اما ترجیح میدم به یه بچه تنها