mahyailiya مدیر استارتر عضویت: 1399/03/09 تعداد پست: 1281 عنوان استرس گرفتم😭😭😭 82 بازدید | 4 پست خانوما دوره پریودی من ۲۵روزهدیروز باید میشدم اما هنوز نشدمالانم بیبی چی زدم منفی بودممکنه باردار باشم؟؟؟؟ سلام خدا جونم،روزمون رو با نام مقدس تو آغاز میکنیم تو آغاز وپایان هر چیزی هستی ،ای آرامش دهنده،ای تسکین دهنده،ای شفا دهنده،ای نجات دهنده، .........ب اندازه ی عظمت خودت تورا ششششششکر وثنا وسپاس میگوییم🙏🙏 ای آرام جانم مردم کشورم وجهان هستی ات را از هر روحی ک آزارشان میدهد ...روح ترس ،غم نگرانی ،اندوه ،ناامیدی، فقر،انتقام،شهوت وزنا ،ناکامی ، بیماری،غرور وتکبر ،،گناه، دروغ ،افسردگی ،ناسپاسی خشم عصبانیت و......رهایشان کن ونجاتشان ده...وقلبهایشان رامملو از عشق ونیکویی ومحببتت گردان ...ای لایتناهی تو پادشاه زندگیمان باش وتنها خواست واراده ی تو در زندگیمان اجرا گردد..آمین🙏 آمین🙏 آمین🙏🙇♀️🙇♀️🙇♀️🙇♀️🙇♀️ 1399/05/30 | 14:11 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
haniye_jo0n عضویت: 1398/05/20 تعداد پست: 2393 استرس بگیری دیر تر میشی منم هرسری انقد فکر میکنم دیر میشمولی میشم 🍼😚
mahyailiya مدیر استارتر عضویت: 1399/03/09 تعداد پست: 1281 استرس بگیری دیر تر میشی منم هرسری انقد فکر میکنم دیر میشم ولی میشم ۲۳سالمه دو تا بچه دارمدیگه نمیخوااام😭😭😭😭 سلام خدا جونم،روزمون رو با نام مقدس تو آغاز میکنیم تو آغاز وپایان هر چیزی هستی ،ای آرامش دهنده،ای تسکین دهنده،ای شفا دهنده،ای نجات دهنده، .........ب اندازه ی عظمت خودت تورا ششششششکر وثنا وسپاس میگوییم🙏🙏 ای آرام جانم مردم کشورم وجهان هستی ات را از هر روحی ک آزارشان میدهد ...روح ترس ،غم نگرانی ،اندوه ،ناامیدی، فقر،انتقام،شهوت وزنا ،ناکامی ، بیماری،غرور وتکبر ،،گناه، دروغ ،افسردگی ،ناسپاسی خشم عصبانیت و......رهایشان کن ونجاتشان ده...وقلبهایشان رامملو از عشق ونیکویی ومحببتت گردان ...ای لایتناهی تو پادشاه زندگیمان باش وتنها خواست واراده ی تو در زندگیمان اجرا گردد..آمین🙏 آمین🙏 آمین🙏🙇♀️🙇♀️🙇♀️🙇♀️🙇♀️
mord عضویت: 1399/03/06 تعداد پست: 13636 😑😑😑😑😑😑من هنوز سينگلم تو داري سومي هم مياري وقتي همه زندگيت ميشه يه دختر .......٥سال عمرمو گذاشتم پاش .من ميدونم با يكي ديگه س.ميدونم اون منو لو داده .ميدونم اون لو داده. ميدونم منو ديگه نميخواد ،ولي من الان دلم پر ميكشه واسه اينكه يه بار ديگه ببينمش.ديالوگ متري شيش و نيم insta:Yasivoroojak
mahyailiya مدیر استارتر عضویت: 1399/03/09 تعداد پست: 1281 😑😑😑😑😑😑من هنوز سينگلم تو داري سومي هم مياري 🤪🤪🤪🤪🤪 سلام خدا جونم،روزمون رو با نام مقدس تو آغاز میکنیم تو آغاز وپایان هر چیزی هستی ،ای آرامش دهنده،ای تسکین دهنده،ای شفا دهنده،ای نجات دهنده، .........ب اندازه ی عظمت خودت تورا ششششششکر وثنا وسپاس میگوییم🙏🙏 ای آرام جانم مردم کشورم وجهان هستی ات را از هر روحی ک آزارشان میدهد ...روح ترس ،غم نگرانی ،اندوه ،ناامیدی، فقر،انتقام،شهوت وزنا ،ناکامی ، بیماری،غرور وتکبر ،،گناه، دروغ ،افسردگی ،ناسپاسی خشم عصبانیت و......رهایشان کن ونجاتشان ده...وقلبهایشان رامملو از عشق ونیکویی ومحببتت گردان ...ای لایتناهی تو پادشاه زندگیمان باش وتنها خواست واراده ی تو در زندگیمان اجرا گردد..آمین🙏 آمین🙏 آمین🙏🙇♀️🙇♀️🙇♀️🙇♀️🙇♀️