2777
2789
عنوان

انحراف چشم درنوزاد

93 بازدید | 13 پست

سلام خانما من نوزادم دوماهه ونه روزشه بعصی وقتا هردوتا مردمک چشمشو میاره داخل سمت بینی خیلی میترسم نکنه انحراف داره قبلا اینطوری نبود اصلا چیکارکنم   

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیززززممممم نترس من چندتا نوزاد دیدم تو نوزادی حس میکردم انحراف دارن ولی بزرگ شدن خوب بودن نترس

یعنی میگی عزیزم طبیعی اخه دوتاخاله شوهرم انحراف دارن میترسم بچم ارثی گرفته باشه😢😢😢😢😢اخه تازه دیروز وامروز مردمکهای چشمشو میاره سمت بینی تازه مری روزختنه کردیم مگم نکنه مال اون باشه اصلا بهم ریختم😢😢😢

طبیعیه من دخترم وقتی وقتی میخوابید یکیش میزفت چپ یکیش میرفت راست😀ولی وقتی بیدار بود سالم میشد

عزیزم دعا کن بچه مکم مشکلی نداشته باشه خیلی غصه میخورم😢😢نکه تازه این کارومیکنه😢😢

خب بخاطر ارثی بودن مساله یه دکتر ببری بهتره اما پسرمنم نوزادیش همین بود اما درست شد

هرکس میخواد حضرت محمد ص  اون دنیا شفیعش بشع روزی ده تا صلوات بفرسته..🥰🥰😍😍چقد آسون فقط ده تااااا😍😍
عزیزم دعا کن بچه مکم مشکلی نداشته باشه خیلی غصه میخورم😢😢نکه تازه این کارومیکنه😢😢

غصه نخور😒 دختر منم اکثرا چشاشو کلاج میکرد یک سوال چشای دخترت خوشگله؟

https://harfeto.timefriend.net/17567192787641🍁

یعنی میگی عزیزم طبیعی اخه دوتاخاله شوهرم انحراف دارن میترسم بچم ارثی گرفته باشه😢😢😢😢😢اخه تازه دی ...

نه عزیزم اینطور نیست الان تازه داره همه جا رو نگاه میکنه طبیعیه . من خیلی نوزاد دیدم ک چشمشونو میارن نزدیک بینی. 

راستی ازش عکس بگیر انحراف چشم اول تو عکس مشخص میشه

امید زندگیم دوقلوهام😍 
نه عزیزم اینطور نیست الان تازه داره همه جا رو نگاه میکنه طبیعیه . من خیلی نوزاد دیدم ک چشمشونو میارن ...

وقتی شیرمیخوره عزیزم هردوتا مردمکشو میاره داخل سمت بینی