2777
2789
عنوان

شوهر لجوج و عصبی

782 بازدید | 20 پست

سلام دوستان 

باشوهریکه سریع عصبی میشه و لجبازه مثه بچه ها چکار کنم 

خودخواهه تو عصبانی عربده میکشه واینکه وقتایکه شاده باید شاد باشی ینی مجبوری شاد باشی وقتایکه ناراحته باید ناراحت باشی بیس و چارساعت تو گوشیه وقتی نداره اصلا جرات ندارم باهاش خیلی همکلام بشم چون درحین شوخی یهو جدی میشه ودعوا دربعضی مواقع کتک کاری😔😔😔بخدا از هیجا شانس ندارم حتی خانوادمم راه برگشت ندار پدرومادرم مریضن میگم نرم بندگان خدا حالشون خرابتربشه بخاطرمن تام بشوهرم حرف میزنم سریع میگه برو اقدام کن براطلاق و اینکه مادرش خیلی درگوشش میخونه اینم حرف مادرش خیلی روش تاثیر میزاره 

بخدا دیگه خسته شدم از این بدشانسی و بداقبالی خودم

واینکه اگر برم پیش کسی بگم ک این اخلاقش اینه هیشکی باور نمیکنه یجوری پیش دیگران فیلم بازی کرده همه فک میکنن فرشته اس 

ازخدا یا مرگ خودمو میخامو یا مرگ شوهرمو 

ببخشید طولانی شد😔😔😔

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چی بگم شوهر منم لج باز من فقط وقتی عصبی میشه سکوت میکنم کاملا اروم بشه وقتی اروم شد اون وقت نوبت من ...

باخوبه خداروشکر ک اینطوریه 

من دیگه بعدشم حق اعتراض ندارم کلا درهر دوحالتش سکوت میکنم 😑

فکر می کنم نا هنجاری شخصیتی داشته باشه و باید دا رو مصرف کنه با خانوادت صحبت کن این جوری چقدر می تو ...

خب صد درصد ک ناهنجاری داره بعدم راضی نمیشه بریم دکتر اصن قبول نداره ک مریضه

واینکه من چون ازدواج دومم هس یبارم تو عقد جداشدم اینکه واقعا راهی برای برگشت ندارم😔😔

وکلا خود شوهرم با بچه آوردن مشکل داره میگه بچه نمیخام

خب صد درصد ک ناهنجاری داره بعدم راضی نمیشه بریم دکتر اصن قبول نداره ک مریضه واینکه من چون ازدواج دو ...

اره ادم های مریض فکر می کنند دیگران مشکل دارند خوب خدا رو شکر که بچه نمی خواد عزیزم  پس تحملش کن تا خدا راهی رو پیش پات بزاره و نجاتت بده