2777
2789

ای اونایی که میخواید بگید فقط خدا میتونه

میدونم

بهر سرگرمی و دلگرمی گفتم😒

بیاید بگید

حس میکنید کی میسر میشه من و رضا هم رو ببینیم؟؟؟

*این کاربری رو زیاد جدی نگیرید...                                          چون قبلا یه نفر بود، اما الان حدود هفت هشت نفره.             که یک کدومشونم خودش نیست🦋

اقا اونی ک میتونه حدس بزنه بگع من کی مامان میشم 😥

زیباترینم 💙روزی تورا در درونم حس خواهم کرد حس گرمی تو تمام رگ های مرا پرمیکند گویا دوباره عاشق خواهم شد کوچولوی من ..دنیای من.. تو وصل میشوی ب بهشت ومن وصل میشوم ب تو .. و بهشت اینگونه کشیده میشود ب زیرپاهای من ..

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

فردا🤭

فردا که نمیشه

ولی من خیلی دلم میخواد جمعه بشه🥺

*این کاربری رو زیاد جدی نگیرید...                                          چون قبلا یه نفر بود، اما الان حدود هفت هشت نفره.             که یک کدومشونم خودش نیست🦋

بچه ها ب منم بگین این ماه باردار میشممممم

خدااایا شکرت امام رضا ع ممنونم حاجتمو دادی خدااایاشکرت که جواب گریه هامو دادی و برام معجزه کردی ‌میشه برا سلامتی تو دلیم یدونه صلوات بفرستین 🌷🌷
چرا نمیشه؟

قرار باید بزاریم هااااا

الکی نیستش که😂😂😂😂😂

اها از چن روز قبل قرار میزارین؟

کلا معلوم نیست

فردا باید بهش بگم

و خداکنه قبول کنه🥺😭

تو بهش نگو بزار اون بگه 

نمیشع

نمیگه

خره