2777
2789
عنوان

روزگار من و پسرام(۵۲)

| مشاهده متن کامل بحث + 1807 بازدید | 70 پست
چی؟ میگم کار خونه نمیکنه ‌خانومی.

کلا کار خونه با ما خانوماست هرچقدر هم مرد کمک کنه بازهم ما باید حواسمون به همه چی باشه. منم الان همسرم خیلی کلا سرش شلوغه. منم یه بچه ۹ ماهه و یک ۶ ساله دارم. خودم هم در اوج کارای پایان نامم هستم. همسرم کلا غذا درست نکرده تا حالا‌ ولی خب با بچه ها بازی میکنه و خونه رو تمیز میکنه. درس دخترم هم که مجازی شد همش با خودم بود. کلا اگه شکایت کنم از غذا درست کردن و اذیت شدن توسط بچه ها  میگه غذا درست نکن از بیرون بگیر. 

ممنون دوست عزیز. اسم ها دو قسمتی و طولانیه . برای نوشتن و نکرار زیاد توی متن سخته . تقریبا اسم ها ...

اسم های واقعیشونم ۲ تا مثل محمد و علی مذهبی هست و یکی مثل آریو ایرانی هست؟

پروفایلم عکس خودمه لطفا کپی نکنین❤ البته چیز خاصی نیس یه عکس از پشت سَرَمه قیافمم مشخص نیس ولی به هرحال متعلق به منه😁

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کلا کار خونه با ما خانوماست هرچقدر هم مرد کمک کنه بازهم ما باید حواسمون به همه چی باشه. منم الان همس ...

وای .

پیش دبستانی رو میگین مجازی بود؟

چجوری کار کردین؟

چقدر بودن مادر پای موبایل مهمه؟

یعنی میخوام ببینم خود بچه چقدر میتونه از عهده بر بیاد؟

و چقدر بایر همراه داشته باشه.

دلت به ره قوی دار ، رسیده وقت ایثار
وای . پیش دبستانی رو میگین مجازی بود؟ چجوری کار کردین؟ چقدر بودن مادر پای موبایل مهمه؟ یعنی میخو ...

بله پیش دبستانی بود‌. مثلا سرمشق میداد خانمشون من باید در دفترش می نوشتم براش. یا مثلا میگفت کاری رو باید انجام میدادن من ازش فیلم میگرفتم برای خانمش میفرستادم‌. یا باید صداش ضبط میکردم. مدرسه اش غیر انتفاعی بود. دیروز هم برای کلاس اول برای اولین بار کلاس آنلاین مجازی داشتن ولی خب من کنارش بودم چون نمی دونست باید چه جوری میکروفونشو وصل کنه یا قطع کنه. دختر کوچیکم هم نمی زاشت هی جیغ میزد دیگه آخراش مجبور شدیم ما از اتاق بریم بیرون ولی خب خیلی سخته. واقعا خدا کمک کنه شرایط عادی بشه بتونن برن مدرسه.

میشه بگین چجوری و چ کارایی میکنین؟ شمام دوقلو دارین؟ ازتون ایده بگیرم.

نه من دوتا پسر دارم یکی پنج سالو نیمه یکی ۱۰ماهه که خیلی نق نقو و بدقلقه🤐

با پسر بزرگم  کاردستی درست میکنیم نقاشی میکشیم آبرنگ تابلو وایت برد اینا کتاب زیاد براش میخونم قصه از خودم درمیارم  براش میگم یه کتاب پازل داره هر روزه میاره اون حل میکنه من شعرشو میخونم دیگه اینکه قایم موشک باهاش بازی میکنم گاهیی داداششم میاریم تو بازیمون ولی بیشتر اینارو وقتی داداشش خوابه انجام میدیم خمیر بازی و رنگ انگشتی بازی میکنیم تقریبا هفته ای دوبار کیک فنجونی و پاستیل و اینا درست میکتیم مثلا کیکو تمام موادشو میدم خودش بریزه تخم مرغ بشکونه و اینا

از همه مهم تر یه موسسه هوش و خلاقیت ثبت نامش کردیم هر روز اموزشا رو مربیا میفرستن منم تو خونه با پسرم کار میکنیم صبحا بعد صبحونه.

اعداد رو باهاش کار میکنم مثلا تا پنجاه یادش دادم بشمره  واژه های انگلیسی یادش دادم با کمک سی دی اموزشی البته خودم مرتب ازش میپرسم مثلا اب میشه چی اتش نشان میشه چی  انار چی میشه؟ا بیشتر از صدتا واژه یاد گرفته    قبلا حدود ۱۷تا پایتخت کشورارو یادش دادم ولی بعد تولد پسر دومم نتونستم باهاش کار کنم داره یادشون میزه چون این چیزا فراره باید مدام تکرار شه

اینارو نگفتم که خدایی نکرده بگم شما واسه پسرتون کم میذارینا نههه .چون خودتون پرسیدین گفتم 

اتفاقا صبر و حوصله توانایی شما قابل تحسینه دوقلو خیلی سخته امیدوارم خدا پشت و پناهتون باشه عزیزم

زنی را میشناسم من،که در یک گوشه ی خانه،میان شستن و پختن،درون اشپزخانه،سرود عشق میخواند…نگاهش ساده و تنهاست،صدایش خسته و محزون،امیدش در ته فرداست………زنی هم زیر لب گوید گریزانم از این خانه،ولی از خود چنین پرسد:چه کس موهای طفلم را پس از من میزند شانه؟……زنی با تار تنهایی لباس تور میبافد،زنی در کنج تاریکی نماز نور میخواند………زنی را میشناسم من که میمیرد ز یک تحقیر ،ولی آواز میخواند که این است بازی تقدیر……زنی با فقر می سازد،زنی با اشک میخوابد،زنی با حسرت و حیرت گناهش را نمیداند…زنی واریس پایش را زنی درد نهانش را، ز مردم میکند مخفی ،که یکباره نگویندش چه بدبختی،چه بدبختی……زنی را میشناسم من که شعرش بوی غم دارد،ولی میخندد و گوید که دنیا پیچ و خم دارد…                                تقدیم به بانوان سرزمینم که هرکدام در پس لبخندشان،غمی پنهان دارند…به امید روزی که تمام زنان و دختران این مرز و بوم شاد و آزاد باشند😔

فعالیت های موسسه خلاقیت رو هر روز که باهاس کارمیکنم فیلم میگیرم و برای مربیش میفرستم تا الان کلی کاردستی درست کردیم ادم فضا نوزد…   گربه چوبی  … چندتا اوریگامی…   تابلوی شب و روز   …صورتک های مختلف  …کیف نمدی و خیلی چیزای دگ 

تو مدت کمتر از دوماه 

پارسال مهد دی ماه گذاشتمش مهد کمتر از دوماه رفته بود که کرونا اومد دگ خودم تو خونه تمام کتاباشو باهاش کار کزدم هشتادکتاب  بودن کلی چیز یاد گرفت  

زنی را میشناسم من،که در یک گوشه ی خانه،میان شستن و پختن،درون اشپزخانه،سرود عشق میخواند…نگاهش ساده و تنهاست،صدایش خسته و محزون،امیدش در ته فرداست………زنی هم زیر لب گوید گریزانم از این خانه،ولی از خود چنین پرسد:چه کس موهای طفلم را پس از من میزند شانه؟……زنی با تار تنهایی لباس تور میبافد،زنی در کنج تاریکی نماز نور میخواند………زنی را میشناسم من که میمیرد ز یک تحقیر ،ولی آواز میخواند که این است بازی تقدیر……زنی با فقر می سازد،زنی با اشک میخوابد،زنی با حسرت و حیرت گناهش را نمیداند…زنی واریس پایش را زنی درد نهانش را، ز مردم میکند مخفی ،که یکباره نگویندش چه بدبختی،چه بدبختی……زنی را میشناسم من که شعرش بوی غم دارد،ولی میخندد و گوید که دنیا پیچ و خم دارد…                                تقدیم به بانوان سرزمینم که هرکدام در پس لبخندشان،غمی پنهان دارند…به امید روزی که تمام زنان و دختران این مرز و بوم شاد و آزاد باشند😔
نه من دوتا پسر دارم یکی پنج سالو نیمه یکی ۱۰ماهه که خیلی نق نقو و بدقلقه🤐 با پسر بزرگم  کاردس ...

خیلی خوبه.

البته منم جز آشپزی بقیه رو انجام میدم.

میدونین در اصل خودش انجام میده.مثلا روی گوشیم اپلیکیشن اوریگامی ریخته بود، من یکی براش درست کردم ، از اون ب بعد خودش درست میکنه.

قیچی هم ک همیشه دستشه.

ولی آشپزی رو منظم نه.

اگر پنکیک درست کنم یا کیک یا پتزا چند باری شده.ولی نه اینکه بگم هر هفته .

دقیقا همین کاری ک شما میگین ، کلاس خلاقیت ، من دو ترم حضوری فرستادمش.

ولی نمیتونم پای سیستم بشونمش ، هم وقتو جونشو ندارم هم خودش آدم مجازی نیست زیاد.

حالا موندم برای مدرسه چیکار باید بکنم.

مهمترین چیز اینه ک وقت منظم ای ندارم برای آنلاین بودن.

اینکه بگم هر روز ساعت ۱۰ میتونم.

بازم ممنون از پاسختون

دلت به ره قوی دار ، رسیده وقت ایثار