2777
2789
عنوان

روزگار من و پسرام(۵۲)

| مشاهده متن کامل بحث + 1807 بازدید | 70 پست
نه عزیزم بچه کجا بود؟😁 یه تاریخیه امسال چون همه اعداد رنده 9999 و خاصه یه اتفاق خاص هم بیوفته برامو ...

عه 😂😂یکی میگه قراره ایشالا دانشگاه برم یمی میگه فلان

نمیدونستم فانه فک میکردم واقعا یه چیزی هست اون روز براشوت😂😂😂

🌺برای سلامتی وظهور آقا امام زمان عج صلوات🌺خدایا از اون شادیا که ناخودآگاه آدمو به سجده میندازه به همه‌مون بده. 😊💚  صد سال دیگه من،تو،او.... هیچ کدوم نیستیم،باورت میشه؟....کاش مهربون باشیم💔❤‏چقدر قشنگه این دعا که میگه:وَلا تُعَنِّنی بِطَلَبِ ما لَم تُقَدَّرلی فیهِ رِزقاً[خدای خوبم در جستجویی انچه برایم مقدر نکرده ای، خسته ام نکن]🙌💙🙏استادی می‌گفت:اگر تو کسی را ملاقات کنی و قلبت بکوبد، دستانت بلرزد و زانویت سست شود، این عشق نیست! وقتی تو محبوبت را می‌بینی آرام می‌شوی. نه دلهره‌ای، نه تلاطمی...💗💓💚😊

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بخدا الان بزرگتر شده از صب تا شب خواب نداره صبح زود بیدار میشه تا دو شب بیداره قبلا چهار پنج یا گاها ...

خدا صبر همه مادرها بده واقعا😜

گروه آبی 🍃🍃🍃🍃وزن شروع :65300🍃🍃🍃🍃وزن هدف: 58🍂🍂🍂وزن الان63200
صلوات فرستادم برات🌹

ممنونتم عزیزم،منم بر دل مهربونت فرستادم🌹🌹🌹🌹🌹🌹😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘🌹🌹🌹🌹🌹

🌺برای سلامتی وظهور آقا امام زمان عج صلوات🌺خدایا از اون شادیا که ناخودآگاه آدمو به سجده میندازه به همه‌مون بده. 😊💚  صد سال دیگه من،تو،او.... هیچ کدوم نیستیم،باورت میشه؟....کاش مهربون باشیم💔❤‏چقدر قشنگه این دعا که میگه:وَلا تُعَنِّنی بِطَلَبِ ما لَم تُقَدَّرلی فیهِ رِزقاً[خدای خوبم در جستجویی انچه برایم مقدر نکرده ای، خسته ام نکن]🙌💙🙏استادی می‌گفت:اگر تو کسی را ملاقات کنی و قلبت بکوبد، دستانت بلرزد و زانویت سست شود، این عشق نیست! وقتی تو محبوبت را می‌بینی آرام می‌شوی. نه دلهره‌ای، نه تلاطمی...💗💓💚😊
بزنم شتک شی با این امضات 😐😂😂😂😂😂

😂😂😂نزن جواب سوالامو بده😢

پروفایلم عکس خودمه لطفا کپی نکنین❤ البته چیز خاصی نیس یه عکس از پشت سَرَمه قیافمم مشخص نیس ولی به هرحال متعلق به منه😁
استارتر عزیز خیلی زیبا مینویسی،نگاهم رو به زندگیم عوض کردی،همه ی نوشته هاتو دنبال میکنم.خیلی مادر خو ...

ممنون دوست عزیز.

نه اونجوریا ک خودم دلم میخواد و سر پسر اولم بودم ، خوب نیستم.

ولی خوب توانمم کمتر شده و ۶ سال پیرتر شدم.

خدا رو شکر شبا خوب میخوابن.

فکر میکنم چند ساعت خواب از ۵ تا ده صبح زنده نگهم داشته.

هر چند همیشه خواب آلودم.

دلت به ره قوی دار ، رسیده وقت ایثار
خب که چی الان؟؟؟؟ هدفت چیه از نوشتن جزئیات زندگیت؟ همه ی ما ازین‌روزمره ها داریم خاهر عادیه که

پیشکسوت عزیز، 

توی شماره ۱ اش نوشتم ک برای خودم مینویسم ، چون ترجیح دادم توی سایت نباشه.

توی دفتر هم نمیرسم و همیشه باهام نیست .

آره قبول دارم عادیه.

ولی خوب  شاید همه ۳ تا بچه کوچیک توی غربت و دست تنها نداشته باشن.

من خیلی تاپیکاتو دوست دارم عزیزم ذخیره کردم همیشه سر فرصت چندتا میخونم😍 خدا پسراتو و همسرتو واست ن ...

ممنون دوست عزیز.

اسم ها دو قسمتی و طولانیه .

برای نوشتن و نکرار زیاد توی متن سخته .

تقریبا اسم ها مشابه هست هر کدوم یه جوری.