2777
2789
عنوان

روزگار من و پسرام(۵۲)

| مشاهده متن کامل بحث + 1807 بازدید | 70 پست
صفحه اول رو خوندم چقد شبیه من بود ابن نوشته حالا صفحات بعد رو نخوندم

صفحه اولش مثل بر من بود ب جز یکیش اینکه رضا ناهاردرست کرد اینکه تو مواد خوابونده بود اونام کار منه

🌺برای سلامتی وظهور آقا امام زمان عج صلوات🌺خدایا از اون شادیا که ناخودآگاه آدمو به سجده میندازه به همه‌مون بده. 😊💚  صد سال دیگه من،تو،او.... هیچ کدوم نیستیم،باورت میشه؟....کاش مهربون باشیم💔❤‏چقدر قشنگه این دعا که میگه:وَلا تُعَنِّنی بِطَلَبِ ما لَم تُقَدَّرلی فیهِ رِزقاً[خدای خوبم در جستجویی انچه برایم مقدر نکرده ای، خسته ام نکن]🙌💙🙏استادی می‌گفت:اگر تو کسی را ملاقات کنی و قلبت بکوبد، دستانت بلرزد و زانویت سست شود، این عشق نیست! وقتی تو محبوبت را می‌بینی آرام می‌شوی. نه دلهره‌ای، نه تلاطمی...💗💓💚😊
زندگی خودشه برو تاپیکاشو بخون هرروز مینویسه

چه حالب خدا حفظشون کنه

منم شرایطم مثل ایشون و حتی کمی سخت تر

جالب بود برام پست اولش رو خوندم فقط ولی خیلی شبیه من بود حتی اسم ها🤣

گروه آبی 🍃🍃🍃🍃وزن شروع :65300🍃🍃🍃🍃وزن هدف: 58🍂🍂🍂وزن الان63200

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

صفحه اولش مثل بر من بود ب جز یکیش اینکه رضا ناهاردرست کرد اینکه تو مواد خوابونده بود اونام کار منه

عزیزم شما هم سه تا بچه دارید؟ چند ساله ان؟ خدا حفظشون کنه 

من ناهار و غذا کبا با خودم همسرم بلد نیست ولی خب هفته ای یکی دوبار ناهار باخودشه که فقط کباب بلد 

من خیلی تاپیکاتو دوست دارم عزیزم ذخیره کردم همیشه سر فرصت چندتا میخونم😍 خدا پسراتو و همسرتو واست ن ...

بزنم شتک شی با این امضات 😐😂😂😂😂😂

1399.9.9 برادرم ازاون جهنم برگشته و آرامش به قلب خانوادم برگشته خدایا تنها کسی ک میتونه دست برادرمو بگیره تو هستی ازت خواهش میکنم به قلب شکسته مادرم نگاه کن دست نوازش پدر رو ندیده و داغ مادر دیده خدایا به بزرگیت قسم نزار داغ اولاد ببینه اگه میخوای ببری منو قربونیه خانوادم کن نه برادرمو 😔😔😔😔😔😔😔❤ انشالله همه ب آرزوهامون برسیم❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤
عزیزم شما هم سه تا بچه دارید؟ چند ساله ان؟ خدا حفظشون کنه  من ناهار و غذا کبا با خودم همسرم بل ...

نه یمی ولی اندازه سه تا بچه کارداره ،،البته اکه مادرشوهرمم حساب کنی میشه دوتا همش ...اه ول کن اعصاب ادمو بهم میریزه

🌺برای سلامتی وظهور آقا امام زمان عج صلوات🌺خدایا از اون شادیا که ناخودآگاه آدمو به سجده میندازه به همه‌مون بده. 😊💚  صد سال دیگه من،تو،او.... هیچ کدوم نیستیم،باورت میشه؟....کاش مهربون باشیم💔❤‏چقدر قشنگه این دعا که میگه:وَلا تُعَنِّنی بِطَلَبِ ما لَم تُقَدَّرلی فیهِ رِزقاً[خدای خوبم در جستجویی انچه برایم مقدر نکرده ای، خسته ام نکن]🙌💙🙏استادی می‌گفت:اگر تو کسی را ملاقات کنی و قلبت بکوبد، دستانت بلرزد و زانویت سست شود، این عشق نیست! وقتی تو محبوبت را می‌بینی آرام می‌شوی. نه دلهره‌ای، نه تلاطمی...💗💓💚😊
نه یمی ولی اندازه سه تا بچه کارداره ،،البته اکه مادرشوهرمم حساب کنی میشه دوتا همش ...اه ول کن اعصاب ...

🤣🤣خدا حفظش کنه برات

حالا ببین یکی چجوریه ماها که سه تا داریم نیست و نابودیم

اونم اگه مثل من شیر به شیر باشن فک نکن سه تا سه برابر یکی خرابکاری دارن، با همدیگه قدرت هم افزایی دارن تو خرابکاری🤣میشن سه تااندازه 9تا خرابکاری دارن

اسم بچه هات بهم نمیان محمد علی این وسط آریو رو از کجا اوردین

فرستادم صلوات من صلوات میفرستم نمیگم بهشون ولیگفتی دلت شاد میشه گفتم🤭

برات 10 تا صلوات فرستادم گلم اول خواستم نگم بهت ولی گفتم ریپلای کنم تا دلت شاد شه بشه دو تا ثواب💛🥀 ...

ممنونم عشقم😍😍😍😍😍😍😍😍خوب کردی گفتی منم برا دل پاک و قشنگت فرستادم🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹

🤣🤣خدا حفظش کنه برات حالا ببین یکی چجوریه ماها که سه تا داریم نیست و نابودیم اونم اگه مثل من شیر ...

بخدا الان بزرگتر شده از صب تا شب خواب نداره صبح زود بیدار میشه تا دو شب بیداره قبلا چهار پنج یا گاها۷ میخوابید یبار کلا شب نخوابید فردا شبش خوابید اندازه سه تا بوه شیر میخورد یعنی من کلا لاغر مرده بودم دریغ از یک ثانیه کمک شوهرمو میگم ناهار شام صبحا صبحونه اماده میکردم سر ساعت با ورت میشه فقط شبا بعد خوابیدنش فرصت سرویس داشتم حتی نگه نمیداشت سرویس برم بچه هم که ملا نمیخوابید

فرستادم صلوات من صلوات میفرستم نمیگم بهشون ولیگفتی دلت شاد میشه گفتم🤭

ممنونم عشق من دلت طلا😘😘😘😘😍😍😍😍🌹🌹🌹🌹منم بر دل قشنگت فرستادم

کمی تا قسمتی شبیه زندگی من بود 

ولی من بیشتر برای پسراولم وقت میذارم

زنی را میشناسم من،که در یک گوشه ی خانه،میان شستن و پختن،درون اشپزخانه،سرود عشق میخواند…نگاهش ساده و تنهاست،صدایش خسته و محزون،امیدش در ته فرداست………زنی هم زیر لب گوید گریزانم از این خانه،ولی از خود چنین پرسد:چه کس موهای طفلم را پس از من میزند شانه؟……زنی با تار تنهایی لباس تور میبافد،زنی در کنج تاریکی نماز نور میخواند………زنی را میشناسم من که میمیرد ز یک تحقیر ،ولی آواز میخواند که این است بازی تقدیر……زنی با فقر می سازد،زنی با اشک میخوابد،زنی با حسرت و حیرت گناهش را نمیداند…زنی واریس پایش را زنی درد نهانش را، ز مردم میکند مخفی ،که یکباره نگویندش چه بدبختی،چه بدبختی……زنی را میشناسم من که شعرش بوی غم دارد،ولی میخندد و گوید که دنیا پیچ و خم دارد…                                تقدیم به بانوان سرزمینم که هرکدام در پس لبخندشان،غمی پنهان دارند…به امید روزی که تمام زنان و دختران این مرز و بوم شاد و آزاد باشند😔
ای جوووون قربونت برم مهربونم💛🥀😘

۹/۹/۹۹بچت بدنیا میاد؟