2777
2789
عنوان

طولانی ترین مکالمه ‌ی تلفنیتون چند ساعت بوده؟ با کی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 442 بازدید | 41 پست
😂😂 وای ی بار روز تولد همسرم همراه اول بهش یه روز مکالمه رایگان داد و تهران بود و داش میومد شهرستا ...

ماهم هرشب تا صبح کارمون بود

ایرانسل کلی مکالمه رایگان میداد

۲ شب تا ۷ صبح بود ولی ما از ۱ فک میزدیم 😂😂😂

حالا تلفنیه من خاطره از خواستگاری عموم بگم دون خیلی زیاد اهل بحث و حرفه با عروس خانم رفتن تو اتاق حرف بزنن ساعت یازده شب رفتن چهار صبح درومد بیرون از اتاق بابام داشت از دستش سکته میکرد

ديوانه و دلبسته ي اقبال خودت باشسرگرم خودت عاشق احوال خودت باشيک لحظه نخور حسرت آن را که نداريراضي به همين چند قلم مال خودت باشدنبال کسي باش که دنبال تو باشداينگونه اگر نيست به دنبال خودت باشپرواز قشنگ است ولي بي غم و منتمنت نکش از غير و پر و بال خودت باشصد سال اگر زنده بماني گذرانيپس شاکر هر لحظه وهر سال خودت باش

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هرچیزی که فکرشو بکنی از آینده  ماه عسل کجا بریم چندتا بچه بیاریم لباس عروسم چجوری باشه😅😅 ...

آهان😁

نون و پنیر و پونه                                                              کپک زدیم تو خونه                                                    
فارسی حرف بزن ما هم بفهمیم😁

😂😂😂خودت بفهم دیگ

وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)                                              هیتلرم خوبه ها، اما من عاشق با پنیه سربریدنای چرچیلم                                                                                                                           https://t.me/Hich_zh

ماهم هرشب تا صبح کارمون بود ایرانسل کلی مکالمه رایگان میداد ۲ شب تا ۷ صبح بود ولی ما از ۱ فک ...

الان بگو ده دیقه،

ادم حرفی نداره بزنه دیگ

ولی دخترم جامو گرفته همسرم دور باشه و زنگ بزنه گوشیو برمیداره حرف میزنه بمنم نمیده قط میکنه

من خیلی جاها جواب دندون شکن دارم، اما میدونم ممکنه به جای دندون، دل بشکنه، واسه همونه که ساکت میمونم.😊همیشه حاضر جواب بودن خوب نیست!
۲ دیقه با مامانم بدم میاد از تلفنی صحبت کردن ۴ ساعت ک نمیشه یک ساعت ک بشه تماس قط میشه

موبایل هر یک ساعت قطع میشه، تلفن ثابت قطع نمیشه، یا اگر الان میشه اون موقع نمیشد، یادمه قدیما میگفنیم قطع کن تلفن سووووخت😂