2777
2789
عنوان

حالم بده از اخلاق گوه شوهرم 😔

2572 بازدید | 11 پست

با چیزای پیش پا افتاده و کوچیک عصبانی میشه و سریع داد و بیداد میکنه....خیلی خیلی سختمه... 

امشب بعد مدت ها منو برده بیرون، غذا گرفتیم تو ماشین بخوریم، سر غذا ریختن بچم تو ماشین ی اوقات تلخی کرد و گفت جنبه بیرون اومدن ندارید شما😔

بخدا خیلی دارم تحملش میکنم،

یا تو خونه دخترم ک فقط یک‌ونیم سالشه اگه خرابکاری بکنه از چشم من میبینه و میری نه تو حالم

ته دلش مهربون و دست و دلباز و با معرفته، ولی اخلاقش...... حتی سر دخترم هم داد میزنه... 

دارن دق میکنم، اگه بچه نداشتم شاید جدا شده بودم تاحالا.... حتی چند بار دست روم بلند کرده

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم اعصابم از  دستش خورده نکبت .یکی که میخاد بیاد خونم از دماغم در میاره با دختر داییم صمیمیم  گفتم فردا بگم بیاد پیشم گیر داده نه نیاد بچع داره وسایلو خراب میکنه عین ندید بدیدا رفتار میکنه چیکار کنم اخه😭😭

اعصاب همسرت ضعیفه دیگه . کاش بری پیش یا دکتر شرح حالشو بگی و دارو بگیری . سخته بابا . آدم دیوونه میش ...

آخ آخ نگم که چیا تحمل کردم 😔😔

چقدر تاحالا چیزی شکسته تو خونمون

دست خودش نیس دیگه . عصبیه .بری پیش دکتر و رفتاراشو بگی یه دارویی چیزی میده . تقصیر تو و بچت چیه آخه& ...

اگه اسم دارو بیارم، اینقدر ناراحت میشه میگه مگه من روانی ام