2789
تمر یا لواشک بخور پشت سرش بستنی چنان دلپیچه ای میگیرت که نگوو

اااا برا من جواب نمیده

⛔اقایان درخواست دوستی ممنوع⛔امام رضا(ع):کسی که بر ارتکاب گناه پافشاری می‌کند و از آن دست‌بردار نیست و (در عین حال) از خدای خود طلب عفو و بخشش می‌کند در حقیقت خود را مسخره کرده است.💖اگه خواستید درد دل کنید یا مشکلی داشتید نیاز به حرف زدن داشتید میتونید رو من حساب کنید البته فقط خانم ها💖

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چند تا کنکوری از این تاپیکا زدن خدایی نکنید اینکارو با بچه هاتون ای مادران آینده

تقصیر خیلی از پدر مادراس که به هوای اینکه خودشون هیچی نشدن بچه رو میگن حتما این بشه یا اون بعد که ازشون میپرسی میگه برا اینده خودش میگم نه تو داری بچتو زجر میدی عزیز برا ایندش نمیگی عقده هاتو خالی میکنی

صفر

بابا حد اقل ۲۰ تا سوالسو ک بلدییی بیا برو شانسی بزن ده بیس سی چل کن بزننن ما صلوات میفرسادیم میزدیم!!😐 نه این ک اصلا نرییی شاید شانست زد درست بود

ببخشید انقدر هول هولکی و بدون خداحافظی رفتم مجبور شدم دوستون دارم دلم واستون تنگ میشه 🤗🤍

وایسا بگم خواهرشوهرو مادرشوهرم فوق تخصص موش مردگی دارن بیان

❤👨‍👩‍👧‍👦❤👨‍👩‍👧‍👦❤👨‍👩‍👧‍👦❤👨‍👩‍👧‍👦❤👨‍👩‍👧‍👦قد167😁وزن59🥰😍بعد دوماه ورزش و رژیم از 75ب این وزن رسیدم البته با کمک تاپیک بامداد خمار
صفر صفرم

صفر باشی نخونده تراز تو هم میرند امتحان میدم بعدشم کنکورت جمعس برو یکم رو سوالایه سال‌های پیش این دوروز تمرکز کن 3 سال نخوندی 2 روز بخون لااقل 

بعدشم همینجوری که امتحان بدی واسه سنجیدن خودتم بد نیست

هزار مرتبه خواندم دعا میان قنوت خدا کند که نباشد کسی دچار کسی ♥️♥️♥️🥀
تقصیر خیلی از پدر مادراس که به هوای اینکه خودشون هیچی نشدن بچه رو میگن حتما این بشه یا اون بعد که از ...

همه بچه ها توهم علاقه به پزشکی گرفتن   

تمام کسانی که سرشون روی گردن خودشون هست رو دوست میدارم  
بابا حد اقل ۲۰ تا سوالسو ک بلدییی بیا برو شانسی بزن ده بیس سی چل کن بزننن ما صلوات میفرسادیم میزدیم! ...

میرفتم اتاق به هوای اینکه وقت زیاده گوشی بازی میکردم.اونا هم فکر میکردن درس میخونم.الان هیچی نخوندم و والدین فکر میکنن من فولم

به سلامتی دوستای بی معرفت     که اگه نبودن نمیشد قدر دوستای بامعرفت رو دونست