2777
2789
عنوان

من باید چیکار کنم ؟؟؟ راه حل بدید

704 بازدید | 51 پست

نامزدم یک ماهی هست که پدرش از دست داده فرزند آخر بوده و وابستگی عمیقی به پدر و مادرش داره حالا خیلی بی تابی میکنه و به زندگی بی توجه شده خیلی هواش دارم اما آروم نمیشه و مدام میگه من دیگه اون آدم سابق نمیشم خیلی نگرانم که خوب نشه و همینطوری بمونه چون خواهر و برادراش خیلی بهتر پذیرفتن و آروم تر هستن و دارن به زندگیشون ادامه میدن اما ما چه موقع مریضی پدرش چه بعد فوتش فقط داریم غصه میخوریم مدام دپرس بعد خانوادشم انتظار دارن من معجزه کنم و حال پسرشون خوب بشه من خیلی همراهیش میکنم حرفاش گوش میدم دلداری میدم دیگه نمیدونم باید چیکار کنم؟؟؟ ما داشتیم خودمون واسه رفتن سر خونه زندگیمون آماده میکردیم این اتفاق واقعا ما رو شوکه کرد منم دست کمی ازش ندارم واقعا دارم افسرده میشم چون بیشتر مجبورم خونه ی اونا باشم اونجا هم همش غم و ناراحتی از طرفی هم همسرم میبینم اینطوری از یه طرفم پدرش انقدر ماه بود که کلی هم واسه اون غصه میخورم به روی نامزدم نمیارم

فعلا میگه نمیام پیش مشاور 

موندم چیکار کنم یکم بهتر بشه 

خواهشا نگید خوب باباش بوده و حق داشته و این حرفا من خودم خوب میدونم و ازش نه میخوام فراموش کنه نه حالش عالی باشه دنبال راه حل هستم که نمونه تو این حال و بتونم کمکش کنم چون واقعا شرایط بحث کردن ندارم میخوام از تجربیات و راه حل ها استفاده کنم

تا ۶ ماه طبیعیه بعد از اون باید مشاوره بره حتما

جوانه میزنم  🌱به روی زخم بر تنم فقط به حکم بودنم ک من زنم،زنم،زنم،...چو هم صدا شویم و پا به پای هم رویم و دست به دست هم دهیم و از ستم رها شویم،🤍جهان دیگری بسازیم از برابری به هم دلی و خواهری جهان شاد و بهتری، نه  سنگ و سارها،نه پای چوبه دارها نه گریه های بارها،نه ننگ و عارهاا..جهان دیگری بسازیم از برابری به هم دلی و خواهری جهان شاد و بهتری😍😍😍❤❤❤

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

یه ماه مدت کمی هستش اگه راضی میشه بره پیش یه روانشناس کاربلد تا اون باهاش حرف بزنه و ذهنش رو باز کنه

بهتره از نظر معنوی هم خودش رو قوی کنه و برای پدرش خیرات بده این خودش ارام بخشه

از دمنوش های ارام بخش و توصیه های طب سنتی تو داروخونه های طب سنتی هم استفاده کنین (داروخونه نه عطاری)

ته دلتون آروم🌹 تاپیکم

خاک سرده زمان درستش میکنه 

فقط اگه بتونی تحمل کنی دیگه

انشالله خدا ایشان رو قرین رحمت کنه و شماهم خوشبخت

اَلسَّلامُ عَلَی الْحُسَیْنِ وَ عَلی عَلِیِّ بْنِ الْحُسَیْنِ وَ عَلی اَوْلادِ الْحُسَیْنِ وَ عَلی اَصْحابِ الْحُسَیْنِ(ع)
تا ۶ ماه طبیعیه بعد از اون باید مشاوره بره حتما

جدی؟؟؟ یعنی تا ۶ ماه باید اینطوری بمونیم؟؟؟ من خودمم دارم نابود میشم انقدر به لحاظ روحی تو فشار بودم بدنم دیگه همراهیم نکرد سه روز بیمارستان بودم چون قبلشم یه مسائلی رو تحمل کردم 

دقیقا این اتفاق برای همسر من افتاد درست سه سال پیش و اصلا خوب نشد و من همیشه تنهام و اون دیگه حوصله ...

😳😳نههههههه چطوری آخه ؟؟؟ ما نامزدیم از وقتی عقد کردیم من دچار چالشای خانوادشون شدم حالا اونا رو تحمل کردم رفتن پدرش دیگه خیلی سنگین بود😞

خودت میگی یک ماه گذشته پس بذار حداقل چله ش بشه بعد توقع عادی شدن حالش رو داشته باش کم کم حوب میشه به هر حال پدرش بوده آنهم پدری که از معمولی هم  یه چیز بالاتر

ز آتش پنهان عشق هر که شد افروخته    *    دود نخیزد از او، چون نفس سوخته    *   دلبر بی خشم و کین، گلبن بی رنگ و بو ست    *   دلکش پروانه نیست، شمع نیفروخته     *   در وطن خود گهر، آبله ای بیش نیست  *   کی به عزیزی رسد، یوسف نفروخته
خودت میگی یک ماه گذشته پس بذار حداقل چله ش بشه بعد توقع عادی شدن حالش رو داشته باش کم کم حوب میشه به ...

پاراگراف آخر تاپیکم مطالعه کنید من توقع عادی شدن ندارم اما همه بهتر شدن جز همسر من و هر روز داره بدتر میشه و من میخوام کمکش کنم 

جدی؟؟؟ یعنی تا ۶ ماه باید اینطوری بمونیم؟؟؟ من خودمم دارم نابود میشم انقدر به لحاظ روحی تو فشار بودم ...

تا ۶ ماه طبیعیه یعنی واسش نگران نشو

ولی کم کم اوکی میشه یه ماه خیییلی کمه پدرشو از دست داده چیز کمی نیس واقعا

چهلم به بعد کم کم ب خودش میاد

جوانه میزنم  🌱به روی زخم بر تنم فقط به حکم بودنم ک من زنم،زنم،زنم،...چو هم صدا شویم و پا به پای هم رویم و دست به دست هم دهیم و از ستم رها شویم،🤍جهان دیگری بسازیم از برابری به هم دلی و خواهری جهان شاد و بهتری، نه  سنگ و سارها،نه پای چوبه دارها نه گریه های بارها،نه ننگ و عارهاا..جهان دیگری بسازیم از برابری به هم دلی و خواهری جهان شاد و بهتری😍😍😍❤❤❤
باز خوبه دلداری میدی من اینقد رو خودم فشار بوده و هست حوصله هیچی ندارم. ترجیح میدم از طرفم جدا شم ت ...

بخدا خودم داغونم چون من یه دختر به شدت اکتیو و خوشحال بودم و از وقتی نامزد کردم مدام تو چالشم و درگیری روحی دارم و خیلی برام سنگین بوده هفته پیش دیگه بدنم کم آورد و به شدت مریض شدم و سه روز توبیمارستان بودم یعنی دارم  میگذرونما 

خوب میشع فعلن اتفاق تازع هست.

یکی تو شهر ماهس روز عروسیش همه خونوادش تصادف کردن مردن چن سال افسردع بود.

ولی این شرایطش بهترع زمان میبرع خوب میشع

فرقمون اینع که:                                                                    شما بلاک بازی میکنین؛ ما پلاک بازی         آرع فرقمون زیادع...🤘🏿👑