2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چه جالبه 

منم ی گروه دارم شغلم و کارم همینه روزانه میگردیم و هر جا ناله و طلب دعا بود جمع میکنیم میزازیم تو گروه صلوات و قران دعا براشون میخونیم من روزانه تو نی نی سایت میچرخم تو تاپیکایی که درخواست دعا دارن همه رو کپی میکنم میزارم تو گروهم سعی میکنم ی دونه هم جا نیافته

حالا نمیدونم با وجود گروهم اونجا هم عضو بشم یا نه 

برای سلامتی امام زمان و شفای مریض های بدحال مدنظر اگه میشه یک صلوات بفرستید.هر کی ختم صلوات یا قرآن خواست برام بنویسه میزارم تو گروهم صد بار هم صدام‌کنید ناراحت نمیشم شغل من جمع آوری مشکلات و گزاشتن اونا تو ی گروهی که کارشون دعا برای دیگرانه  اینجوری  با کمک هم باری از روی شونه آدمی برمیداریم . فقط کافیه صدا کنی منو.سریع از روی متنی که برام نوشتی کپی میگیرم میزارم تو گروه اونجا براتون سلام و صلوات میفرستن 
چه جالبه  منم ی گروه دارم شغلم و کارم همینه روزانه میگردیم و هر جا ناله و طلب دعا بود جمع میکن ...

میتونی ازشون بخوای تو اون بنیاد عضو بشن دوست عزیزم

چون هر چی این زنجیره گسترده تر باشه آدمهای بیشتری از شگفتی ذکر صلوات مطلع میشن و بهره میبرن

قدم بزرگی برای شناخت اهمیت ائمه هم برداشتی

هر کسی هم حاجت بگیره و یا شفا بگیره تو هم سهیم هستی تو اجرش 

باید این قطره های کوچیک همه متصل بشن تا همه از دریای وسیع رحمت خدا فیض ببرن 

هر چی تعداد بیشتر باشه . نور صلواتها که بالا بره عرش و روشن کنه ان شاالله به برکت این همدلی همه حاجتروا بشن