2777
2789
عنوان

بارداری با فوبیکول 26

91 بازدید | 13 پست

سلام .دوازدهم سیکلم سونو شدم فولیکول 26 و چند تا کمتر از ده داشتم.آندومترم پنج بود.یه دوره هم لتروزول استروژن و دوفاستون مصرف کردم.احتمال بارداری هست؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

حتما امپول ازادسازی بزن خدایی نکرده کیست نشه.ولی ضخامت اندومترت خیلی کمه.چجوری با این ضخامت پریود میشی؟برای بارداری باید صخامت ۸تا۱۰باشه.بهترین سایز فولیکول ۲۱و۲۲هست.

حتما امپول ازادسازی بزن خدایی نکرده کیست نشه.ولی ضخامت اندومترت خیلی کمه.چجوری با این ضخامت پریود می ...

اتفاقا پریودام خوبه.طولانی هم هست.آخه دکترم نداد .سیستم بدنم کلا ریخته به هم😑😑

عزیزم دکتر حتما باید برای ضخامتت استرادیول میداد.من ضخامت ۴بود چند ماه پریود نشدم.برای بارداری باید ضخامت ۸تا۱۰باشه.واسه من به ۸رسید باردار شدم یک سال و نیم اقدام بودم ولی نتیجه نمیداد.

عزیزم دکتر حتما باید برای ضخامتت استرادیول میداد.من ضخامت ۴بود چند ماه پریود نشدم.برای بارداری باید ...

برا من دوباره استروژن نوشت و گفت منتظر پریودی باشم بعد.ماه پیش چهاردهم پنج بودم این ماه دوازدهم.ماه پیش چهاردهم فولیکولم نوزده بود.گیج شدم کلا

برا من دوباره استروژن نوشت و گفت منتظر پریودی باشم بعد.ماه پیش چهاردهم پنج بودم این ماه دوازدهم.ماه ...

فولی نوزده هم خوبه برای بارداری.اگه از دکترت مطمئن نیستی عوضش کن.ضخامتت خوب نباشه لانه گزینی انجام نمیشه.اول  باید ضخامتت درست بشه