2777
2789

واسم دعا کنید 

جمعه کنکور دارم 

استرس فراوون 

خواهش میکنم برام دعا کنید دعا بنده در حق بنده خیلی میگیره دعا کنید خدا کنکورو مثل نمونه و تیزهوشان حسرتشو رو دلم نزاره 

واقعا عذاب میکشم😔😔😔😔😭😭

🌹برای اینکه هم حاجت شما و هم حاجت من روا بشیم یه صلوات لطفا بفرس🌹🎓📚میخوام دکتر بشم📒🎓🙏توروخدا واسم دعا کنید🙏

عزیز دلم ان شاءالله با بهترین رتبه قبول بشی اللهم صل علی محمد وال محمد وعجل فرجهم

صادق باش مثل اون سیگاری که روش نوشته سرطانزا نه مثل اون آبمیوه آشغالی که روش نوشته صددر  صد طبیعی ❤ السلام علیک یا ابا عبدالله❤

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

عزیز دلم ان شاءالله با بهترین رتبه قبول بشی اللهم صل علی محمد وال محمد وعجل فرجهم

ممنونم از لطفتون 

از خدا میخوام این یکی پیشرفتم حسرتم نشه توروخدا شما رو به اقا عبدالله حسین قسم میدم واسم دعا کنید خیلی محتاجم به دعاهاتون

🌹برای اینکه هم حاجت شما و هم حاجت من روا بشیم یه صلوات لطفا بفرس🌹🎓📚میخوام دکتر بشم📒🎓🙏توروخدا واسم دعا کنید🙏
درس خوندی ؟؟ منم تجربی کنکور دارم افتادم صنعتی شریف 

اره خوندم 

افتادی صنعت شریف؟؟کنکور نداده😲😲😲؟؟

موفق باشی ان شاءالله قبولی گلم

ممنونم ازتون خیلی ممنون 

واسم دعا کنید شما همسن منی؟؟؟جمعه کنکور داری!؟

عزیزم میگم واسه کنکور  دادنی افتادم اونجا 😒

ها خوش به حالتپس تهرانی هستی!

ایشالا یه دانشگاه خوب با یه رشته خوب بیاری 

من بجنوردم حوزم دانشگاه ازاده

ها خوش به حالتپس تهرانی هستی! ایشالا یه دانشگاه خوب با یه رشته خوب بیاری  من بجنوردم حوزم دان ...

آره گلم ببخشید فکر کردم توام اینجایی اونجور گفتم 

فدات شم خدا به حق پیغمبر کنه بهترین رشته و بهترین دانشگاه قبول شیم ان شاءالله❤😍

ممنونم از لطفتون  از خدا میخوام این یکی پیشرفتم حسرتم نشه توروخدا شما رو به اقا عبدالله حسین ق ...

ان شاءالله حتمااا عزیز دلم دعات میکنم اصلا استرس نداشته باش❤❤

صادق باش مثل اون سیگاری که روش نوشته سرطانزا نه مثل اون آبمیوه آشغالی که روش نوشته صددر  صد طبیعی ❤ السلام علیک یا ابا عبدالله❤
آره گلم ببخشید فکر کردم توام اینجایی اونجور گفتم  فدات شم خدا به حق پیغمبر کنه بهترین رشته و ب ...

انشاالله عزیزم انشاالله 

برات بهترین هارو ارزو میکنم گلم🙏🙏💛💛

ان شاءالله حتمااا عزیز دلم دعات میکنم اصلا استرس نداشته باش❤❤

ممنونم ممنون 

خدایا حاجتامو بده😭😭🙇🙇🙇

ممنونم ممنون  خدایا حاجتامو بده😭😭🙇🙇🙇

خواهش عزیز سر نماز کلی دعات کردم ❤

خواهش عزیز سر نماز کلی دعات کردم ❤

مننونم خدا حاجتای شمارو هم بده 🙏🙏