2777
2789

من یبار رفتم کفش بخرم،چرم و طبی 

بعد تقریبا همه کفشارو پا زدم 😁

فروشنده هم ی خانوم سن بالا بود و تعریف از کفش ها میکرد 

بعد یهو برگشت گفت ببین اون کفشی ک الان پاته من سه ساله اکثرا پامه و ی آخم نگفته بزار دربیارم ببین 

کفششو در اورد دیدم یا خدا ترکیده کفش ب زور جلوی خندمو گرفتم کلا خاکی بود😂

خلاصه تو رودربایستی موندم یک مدل دیگشو خریدم

غـرور خـوبـع...امـا بـاس بـع قـیـافـتـم بـیـاد گُـل☺✌

یا تو تل ی گروه دارم یکی اومد چند روز پیش گفت رفته خیاط 

بعد طرف با شورت اومده اندازشو گرفته خخخ 

اینم میگفت دیگه نمیرم دنبال پارچم اصلا 

خیاطی تو خونشون بوده

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من میرم کفش بخرم با دهن باز به سایز پام نگاه میکنن یا میگن نه خانم اشتباه میکنی پات این سایز نیست،چون قدم بلنده و سایز پام ۳۵/۵🤦‍♀️😅

این کاربری دست ۵۰۰نفره،اگر اینجا احیانا خالی بستم بعدش سوتی دادم و گندش درومد،مطمعن باش،من نبودم و اون ۴۹۹نفر دیگه هستن😂

منم یه سری با شوهرم رفتیم مانتو فروشی ..فروشنده  یه خانوم بود ک حسابی چیتان پیتان بود و عشوه ای ...یهو اومد تعریف کنه از یه مانتو گف ببین اقا این مانتو با ادم حرف میزنه ؟شوهرم گف ععع دختره گف اره شوهرم گف حالا میشه بگی دقیقا حرف حسابش چیه ؟🤣 دختره رف تو ویترین تمام ملت رفت تو رگال ها😆😁

مربی بدنسازیم 💪💪با اراده و پرقدرت تلاش کن برای رسیدن به هدفت.😉🙃
من میرم کفش بخرم با دهن باز به سایز پام نگاه میکنن یا میگن نه خانم اشتباه میکنی پات این سایز نیست،چو ...

چ جالب 

اکثرا دیدم قد بلندا سایز پاشونم بزرگتره خودمم ۳۸میپوشم بعصی وقتا۳۹

با مامانمو خواهرم رفته بودیم مانتو بخریم برا ابجیم فروشنده که پسر بود هی میرفت تو اتاق پرو به ابجیم نظر میداد مامانمم هی میگفت شالتو سرت کن🥺🚶🏿‍♀️ مرده هی میگفت من موهاشو نمیبینم 😂 من اینقدر خندیدم فروشنده کلا خیلی راحته چند ساله ازش خرید میکنیم زنشم با حرفای مامانم میخندید

این دفه ک رفتم مانتو بخرم

فروشنده ی زن مسن بود گیر داد ک ماشاالله چ بهت میاد ماشالله چ‌قشنگع صورتیشو بردار تو‌جوونی و فلان حالا خودم طوسیشو میخاستم ینی یجوری میگف بردار ازین ک برندارم عذاب وجدان میگرفتم 

اخر سر صورتیو برداشتم اولین باری ک پوشیدم گفتن پلنک صورتی دیگ نپوشیدمش الان رو‌رگالم داره خاک میخوره😑⁦☹️⁩

ترجیح میدهم به ذوق خویش دیوانه باشم تا به میل دیگران عاقل!!!🤗😅

عجیب اینکه میچسبن به ادم سایه به سایه انگار میخوای بدزدی 

عجیبتر اینکه اکثرا ارایش غلیظ و عشوه میان برا مردا...

یبار  رفتیم لباس واسه من بخریم یکیشون انقدر چسبید به شوهرم  ..همسرم کفت خانم منکه نمیخوام بپوسمش همسرم میپوشه 

يك عددبازمانده سال 98هستم ...