2821
2789
عنوان

ببینم گزارش میزنم 😑😐😶

| مشاهده متن کامل بحث + 557 بازدید | 68 پست
😂😂😂😂😂😂👍

خوبی جوجو

💜💛❤️💙💚🧡 خدا جونم عاشقتم 💜💛❤️💙💚🧡           اگر درخواست دوستی میدین لطفا دلیلش رو توضیح بدید وگرنه بااحترام درخواست دوستی بدون دلیل نمی‌پذیرم   

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

همه مشکلات حل شده مشکل ایشون عکسه😀

تاپیکای قبلمو بخون

کلا با ی سری کارای نی نی سایتیا مشکل دارم

و تمامش ون هم گزارش میزنم

به خودم آمدم انگار تویی در من بود...این کمی بیشتر از دل به کسی بستن بود (:                                    میشه دعا کنی زودتر به عشقم برسم و ازدواج کنیم؟!  مرسی گلی
من تاحالا هیچ تاپیکی رو گزارش نزدم ولی صددرصد بهت حق میدم منم به این کمپین ملحق میشم😂

والا بخدا خیلی رو اعصاب ادمن

به خودم آمدم انگار تویی در من بود...این کمی بیشتر از دل به کسی بستن بود (:                                    میشه دعا کنی زودتر به عشقم برسم و ازدواج کنیم؟!  مرسی گلی
خودت میترکی چون نی نی یار گف زیاد گزارش بزنین بی دلیل خودتونو قطع میکنم

بی دلیل؟! 

با دلیل گزارش میزنم

چی؟؟

گزارش گزارش😁

اون ذهنتو ببر کارواش با اب ۶۰درجه بشور 😂😂

توام قاتلی میدونی چرا؟                      چون روی قتل انسانهایی که برای حق طبیعیشون فریاد زدن ، سرپوش گذاشتی .     قطعا به اون دنیا اعتقاد داری دیگه....   
😐😑از اینایی که عکسشونو پاک میکنن هم بدم میاد مگه عکس قیافته که پاک می‌کنی سواستفاده نکنن 😫  ...

والا

خب میترسن از اول نزارن

چ کاریه اخه

میشه تاپیک های فبلی منو گزارش بزنین بسته بشن؟

لینک بذار نی نی یار حذف تامیک برات پاک کنه

https://ninisite.co/discussion/topic/4432469/لینک-حذف-پست-و-تاپیک-درخواستی-کاربران

توام قاتلی میدونی چرا؟                      چون روی قتل انسانهایی که برای حق طبیعیشون فریاد زدن ، سرپوش گذاشتی .     قطعا به اون دنیا اعتقاد داری دیگه....   
2829
2828
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز