2777
2789
عنوان

خیلی حالم بده

270 بازدید | 18 پست

شرایط رفتن پیش روانپزشک یا روانشناسو ندارم....کسی راهی برا حرف زدن بایه روانپزشکو نداره بهم بگه...؟؟؟؟

بالاخره یاد گرفتم امضا بزارم🤗🤗🤗آفرین به خودم🤭🤭چرا من اعلانام کمه؟چرا منو ریپلای نمیکنین بدجنسا؟☺☺من زیاد نظر نمیدم چون زیاد وارد نیستم البته شکست نفسی میکنما😎هرکی کلمات عاشقانه ی مازندرانی بلده بم یاد بده....تا وقتی که خوب باشین خوبم  پاچه مو بگیرین پاچتونو میگیرم😊😊😊

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

😒شاید بتونم کمکش کنم

درخواست دوستی دادم بت

بالاخره یاد گرفتم امضا بزارم🤗🤗🤗آفرین به خودم🤭🤭چرا من اعلانام کمه؟چرا منو ریپلای نمیکنین بدجنسا؟☺☺من زیاد نظر نمیدم چون زیاد وارد نیستم البته شکست نفسی میکنما😎هرکی کلمات عاشقانه ی مازندرانی بلده بم یاد بده....تا وقتی که خوب باشین خوبم  پاچه مو بگیرین پاچتونو میگیرم😊😊😊

هیشکی حالش از من بدتر نیست

سلام عزیزم اگر خیلی حالت شدید بد هست سخنرانی های روانشناسی دکتر شاهین فرهنگ رو گوش بده.  رایگان دانلود کن با موضوعات هدف، موفقیت، ازدواج و.....

یکم بهتر شدی سری سخنرانی های روانشناسی شخصیت دکتر هلاکویی شخصیت مهر طلب و استرس و افسردگی و.... رو بطور کامل گوش بده

کتاب پی دی اف یا صوتی تئوری انتخاب ویلیام گلسرم برای وقتی آروم تر شدی 

بنویس ناراحتی هاتم... من وقتی خیلی خیلی حالم بده می نویسم

سلام عزیزم اگر خیلی حالت شدید بد هست سخنرانی های روانشناسی دکتر شاهین فرهنگ رو گوش بده.  رایگان ...

میخام با یکی حرف بزنم که حرفامو بشنوه بعد بهم پیشنهاد بده چیکارکنم ...هرچند مشکلم حل نمیشه اصلا

میخام با یکی حرف بزنم که حرفامو بشنوه بعد بهم پیشنهاد بده چیکارکنم ...هرچند مشکلم حل نمیشه اصلا

مشکلت چی هست؟

دوست داشتی بگو....

ببین من چند سال مشاوره رفتم فکر کنم مریض تر میکنن ادم رو.... البته آدم با آدم هم فرق داره

بعد که سری سخنرانی های روانشناسی رو گوش دادم حالم بهتر شد ....

هزینه مشاور ها معمولا بالاست چشمشون هم همش به ساعت هست زودتر تموم بشه‌... خودشون هزارتا مشکل دارند!

مشکلت چی هست؟ دوست داشتی بگو.... ببین من چند سال مشاوره رفتم فکر کنم مریض تر میکنن ادم رو.... البت ...

پس چه گلی ب سرم بگیرم خدا...اگه مشکلمو بگم که همه لعنتم میگن...