2777
2789

من رفتم دکتر تشخیص داد مراحل اولیه شقاقم خونریزی هم نداشتم اما دقیقا از روزی که شیاف آنتی هموروئید برام نوشت دچار خونریزی هم شدم😭😭 شما استفاده کردین چطور روی من تاثیر عکس داشت😭😭😭😱😱

من یه شیاف دستساز گیاهی زدم هموروئیدم خوب شد نمیدونمم اسمش چیه فقط اگر همدانید میتونم آدرس بدم

🌹من شیعه هستم من امام علی را دوست دارم...🌹       🌴🌴الحمد لله الذی اجعلنا من المتمسکین بولاية مولانا امیرالمومنین علی بن ابی طالب علیه السلام و الائمة المعصومين علیهم 🌴🌴                                                                                            شادی روح پدر بزرگم و شفای بیماری من و پدر مادرم صلوات میفرستید؟                        

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

علائمت چی بود که رفتی دکتر؟

یبوست هم جز علائمشه؟

تدریس خصوصی زیست وریاضی وفیزیک و شیمی پایه و کنکور با مبلغی که رضایت داشته باشید😍خودمم دانشجو ام و رتبه زیر ۵۰۰  منطقه ۲کنکور۹۹ بودم و امیدوارم که بتونم کمک کنم به دوستای عزیزم
نه گفتن مراحل اولیه شقاق هستی دارو داد من هموروئید نداشتم اما از وقتی این شیافو استفادا میکنم خونری ...

قبلا هم گفتم ام درحد فیشری پماد فیکس بگیر بزن یا زیاد بزن بره داخل اگ داخلیه میسوزه خیلی ولی ب مرور خوب میشه روزی ۵ یا ۶ بار بزن کامل خوب میشی

لطفا اگر امکان داره یک صلوات برای تعجیل در ظهور و سلامتی آقا امام زمان میفرستید؟!💚🌱               🍀اللهم عجل لولیک الفرج🍀                        
یبوست عامل شقاق هموروئید و بواسیره من فقط زمان دفع سوزش داشتم الان با این شیاف خونریزی هم پیدا کردم ...

اگ یبوستم داری اب گرم ب خودت بگیر 

لطفا اگر امکان داره یک صلوات برای تعجیل در ظهور و سلامتی آقا امام زمان میفرستید؟!💚🌱               🍀اللهم عجل لولیک الفرج🍀                        

گلم خواهر من شقاق داشت خونریری میکرد خیلی اذیت بود به عمل رسیده بود اما عمل نکرد بااینکار خوبش کرد... یدونه گردو+یه قاشق زنیان هرشب میجویید قورت میداد... سعد کوفی پودرش رو هربار بعد دسشویی میزد به بواسیرش یک دقیقه ماساژ میداد... روغن زرد و عسل طبیعی شیاف میکرد ... دمنوش های گرم میخورد کلن گرمیجات رو رعایت کرد ...خوبه خوب شده 

من دارم .خواهرمم داشت عمل کرد دوباره برگشت الان بهم میگه عمل نکن .راستش الان باردارم اتفاقا چندروز پیش از دردش نمیتونستم راه برم ...ببین یه اجر آب نخوره تو خونه داشته باش بعد هر وقت احساس کردی داره عود میکنه بزار رو گاز داع بشه بعد دورش یه حوله تمیز بپیچ و بزار تو سینی یه ۱۰ دقیقه روش بشین این روش مادر بزرگم بوده که مادرم یادم داده چند بار انجام دادم جواب گرفتم .البته در حد پیشنهاده چون یه بارم که رفتم دکتر به منم بهم پماد همورویید داد اصلا جواب نگرفتم  

قبلا هم گفتم ام درحد فیشری پماد فیکس بگیر بزن یا زیاد بزن بره داخل اگ داخلیه میسوزه خیلی ولی ب مرور ...

پماد گیاهی برام نسخه کرده بعد ببخشید خیلی عذرمیخوام بعد از استفاده از این پماد ها شکل مدفوع تغییر میکنه؟؟ من خیلی ترسیدم

یبوست عامل شقاق هموروئید و بواسیره من فقط زمان دفع سوزش داشتم الان با این شیاف خونریزی هم پیدا کردم ...

اینجوری باشه که منم علائم شمارو دارم😭😥

تدریس خصوصی زیست وریاضی وفیزیک و شیمی پایه و کنکور با مبلغی که رضایت داشته باشید😍خودمم دانشجو ام و رتبه زیر ۵۰۰  منطقه ۲کنکور۹۹ بودم و امیدوارم که بتونم کمک کنم به دوستای عزیزم
نه همدان نیستم ارسال اینترنتی هم دارن؟؟ شما کلا خوب شدی؟

آره عزیزم 

ن فکر نکنم داشته باشن 

چون یه دکتر طب سنتی معروف و با سابقه زیاده تو شهرمون پیر هم هست ارسال ندارن ولی من زدم خوب شد 

بداسیرم بیرون زده بود درد هم داشت اونو زدم خوب شد ۶ تا زدم ولی عالی بود ها خوب خوب شد 

🌹من شیعه هستم من امام علی را دوست دارم...🌹       🌴🌴الحمد لله الذی اجعلنا من المتمسکین بولاية مولانا امیرالمومنین علی بن ابی طالب علیه السلام و الائمة المعصومين علیهم 🌴🌴                                                                                            شادی روح پدر بزرگم و شفای بیماری من و پدر مادرم صلوات میفرستید؟                        
من دارم .خواهرمم داشت عمل کرد دوباره برگشت الان بهم میگه عمل نکن .راستش الان باردارم اتفاقا چندروز پ ...

اخه من مشکل هموروئید نداشتم الان حرفم اینه چرا بعد شیاف دقیقا مشکل خونریزی هم پیدا کردم