2777
2789
عنوان

اح اح اح😠😡😠😡چرااینجوری هستین

553 بازدید | 24 پست

انسان ها چقدر بد شدن یه هفته است دوستم بهم هرروز زنگ میزنه برام کار پیدا کن دیروز زنگ زدم به داییم گفته باشه بزار بهت خبر بدم 5دقیقه بعدش بهم زنگ زد بگو بیاد استخدام کنم

ازدیروز کلی منتظر موندن امروزم ازصبح۳بار زنگ زده چی شد الان به دوستم زنگ زدم گف نمیرم گفتم پس براچی میگفتی منم بخاطرت بد شدم من به کسی تشنه هم بشم چیزی نمیخوام بخاطر تو حرف زدم ازش خواستم

خیلی پرو پرو نه معذرت نه چیزی برگشته گفته بابام گف نمیخواد بری 

گفتم تواون خونه بزرگ نشدی بعدشم اول تصمیم بگیر بعد

ای حضرت عباس دلم رادریاب                  السلام علیک یا ابا عبدالله الحسین🏴◼

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خیلییی بد شدم پیش داییم خیلییی الان زنداییم بهش چیزی نگه خوبه😕☹😭

بگو شرمنده ام

دوستم پشیمون شده 

من یه  قانون جذبی ام   و آشنا به مسائل ضمیرناخوداگاه  اگه تو نوشته هام کلمات غیرمرتبط هست برای اینه ک از تایپ صوتی استفاده میکنم و بعضی کلمات و گوشی اصلاح می‌کنه  
خب الان چرا ب ماغر میزنی😐

به شما غرنمیزنم باشما چیکاردارم به خودم عصبیم ادم وقتی نمیخواد کاری کنه چرا به کسی میگه تااون طرف به کسی رو بندازه 

حق دارین من باشم کلا با این آدم قطع رابطه میکنم ب داییتون هم بگید ک مشکل واسش پیش اومده خیلیم دلش م ...

اره فردا خونه بابزرگم میبینم میگم 

بهش گفتم جور نشد دیدنی همین میگم

چون میدونم زنداییم بهش حتما چیزی میگه

حق دارین من باشم کلا با این آدم قطع رابطه میکنم ب داییتون هم بگید ک مشکل واسش پیش اومده خیلیم دلش م ...

درست یه هفته است هرروز زنگ میزنه برام کار پیداکن تومیتونی

اینجا بیمه داشت ۲میلیون حقوق از۸صبح تا۲ظهر 

با اون دوستت هم کات کن بفهمه اعتبار مردم شوخی نیست باهاش بازی کنه 

اره راس میگی بجز من داییمم پیش زنش بد شد میدونم دا هم بخاطر من بهشون رو انداخت الانم بگه کلی بهش حرف میزنه

اره راس میگی بجز من داییمم پیش زنش بد شد میدونم دا هم بخاطر من بهشون رو انداخت الانم بگه کلی بهش حرف ...

پس حتما پیاز داغشو زیاد کن بگو بنده خدا یهویی مشکل سر راهش سبز شد چقد دلش میخواست کار کنه چقد شرمنده شد خیلی عذرخواهی کرد