2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

انسانی من دوازدهمم خوب بود معدلم نوزده هشتاد شد ولی یه دونه تستم نزدم ولی امسال هیچی نخوندم 

دقیقا توام مث منی منم پارسال نرفتم امسال بدتر شد هیییچی نخوندم الان میگم کاش پارسال رفته بودم

چیکار میکنی تو باز میمونی واسه سال بعد؟من میرم آزاد

چون فقط واسه فزهنگیان انتخاب رشته کردم دیگه هیچ انتخاب  رشته ای نکردم

رتبت خوب بود رشته ی خوبی میاوردی کاش همون پارسال انتخاب رشته کرده بودی هرچند ۴۰۰۰ هم باید فرهنگیان میاوردی که

رتبت خوب بود رشته ی خوبی میاوردی کاش همون پارسال انتخاب رشته کرده بودی هرچند ۴۰۰۰ هم باید فرهنگیان م ...

استان فارسم رقیب زیاد داشتم خیلی رتبم خوب بود ولی رقیبام بهتز بودن...امسالم با تنبلی هیچی نخوندم

استان فارسم رقیب زیاد داشتم خیلی رتبم خوب بود ولی رقیبام بهتز بودن...امسالم با تنبلی هیچی نخوندم

ببین منم مث خودت پشت کنکور موندم و میدونی که چقدر سخت و فرسایشیه ادم دیوونه میشه میپوشه تو خونه همش باید درو دیوار نگاه کنه لاقل موقع دبیرستان دوستاتو میبینی زور معلما بالا سرته که درستو بخونی ولی الان دیگه نه.توام که پارسال نرفتی امسالم نخوندی سال بعدم نمیخونی وضع همینه.همین امسال برو

ببین منم مث خودت پشت کنکور موندم و میدونی که چقدر سخت و فرسایشیه ادم دیوونه میشه میپوشه تو خونه همش ...

اره واقعا پشت کنکور موندن انگیزه میخواد

ولی میترسم همیشه حسرت رشته ای که میخوام رو دلم بمونه

اره واقعا پشت کنکور موندن انگیزه میخواد ولی میترسم همیشه حسرت رشته ای که میخوام رو دلم بمونه

حسرت منم فرهنگیان بود و هست

ولی انسانیا سال به سال دارن بیشتر میشن پارسال ۲۸۰ تا امسال سیصدو خوردی.سال بعد معلوم نیس چندتا

حسرت منم فرهنگیان بود و هست  ولی انسانیا سال به سال دارن بیشتر میشن پارسال ۲۸۰ تا امسال سیصدو ...

زورم از این میاد دوازده سال درس خوندم نمره اول بودم ولی این دو سال نخوندم...ولی نمیتونم ازش بگذرم شاااااید امسال خوندن😂 

چه رشته ای میخواستی که نیاوردی؟مگه معماری نمیخوندی شما قبلا؟

من فوق دیپلم معماری داشتم بعد دیگ نرفتم دانشگاه  دو سال نشستم واس تجربی خوندم واس پرستاری اونم ک قبول نشدم

دیگه گفتم لاقل ادامه رشته خودمو بخونم لیسانس بگیرم چهاردهم شهریورم کنکور کاردانی ب کارشناسی دارم ایشالله دیگ اینو قبول میشم

یعنی فقط کتاب میخوندی تست نمیزدی؟؟؟ اخه تعجبه دوسال! دیگه حتی مطالبم فول بودی حداقل عمومیاتو بالا می ...

تست میزدم، ولی واس یادگیری میزدم تست واس بالا بردن سرعتم نمیزدم زیستمم شصت زدم شیمی هم بالا زدم ولی میگم سرعتم پایین بود و گرنه ک سطح علمیم بالا بود