2777
2789

شوهرم خیلی خسته س همش سرکاره خیلی زحمت میکشه طفلک

صورتش شکسته شده پوست دور چشمش سیاه و چروک شده

خیلی داره ضعیف میشه

چطوری بهش برسم؟ چیکار کنم؟ بهم یاد بدین چیکارش کنم چیا بدم بخوره یکم قوت بگیره سرحال شه 🥺

قربون خدا برم من که قشنگ ترین حاجت و آرزوم رو بالاخره اجابت کرد 😘😘 امضای شیرین خدای مهربونم پای آرزوهاتون   

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تخم مرغ سینه مرغ پروتئین زیاد بهش بده صبحانه قوی و مفصل

صبحانه چیا بدمش

قربون خدا برم من که قشنگ ترین حاجت و آرزوم رو بالاخره اجابت کرد 😘😘 امضای شیرین خدای مهربونم پای آرزوهاتون   
براش غذاهایی ک دوس داره درست کن بده.وقتی هم از سرکاراومد خونه واسش چای یاقهوه بده ک یکم سرحال بشه

چای و قهوه که قوت و انرژی نداره

چیزای پرقوه 

خوش بحال شوهرت که تو رو داره. خوش بحال تو که یه شوهر زحمت کش داری که بخاطرت اینهمه کار میکنه.❤

ممنونم  عزییزم😍😍 ایشالا شما هم دلت خوش باش و زندگیت پر از شادی

چای و قهوه که قوت و انرژی نداره چیزای پرقوه 

قوه نداره ولی واسه خستگی در کردن خیلی خوبه.واسه قوت گرفتن هم ک خودم واسه پسرموشوهرم گوشت استیک درست میکنم یا مرغو کبابی درست میکنم بهشون میدم.صبحانه هم اغلب تخم مرغ درست میکنم.کله پاچه هم درست میکنم ک خیلی قویه

قوه نداره ولی واسه خستگی در کردن خیلی خوبه.واسه قوت گرفتن هم ک خودم واسه پسرموشوهرم گوشت استیک درست ...

ممنونم 😍