طلاملابلا مدیر استارتر عضویت: 1398/03/23 تعداد پست: 2475 عنوان باتجربه ها، دلسوزای زندگی، بیاین بگین چطوری به شوهرم رسیدگی کنم؟؟؟ 126 بازدید | 8 پست شوهرم خیلی خسته س همش سرکاره خیلی زحمت میکشه طفلکصورتش شکسته شده پوست دور چشمش سیاه و چروک شدهخیلی داره ضعیف میشهچطوری بهش برسم؟ چیکار کنم؟ بهم یاد بدین چیکارش کنم چیا بدم بخوره یکم قوت بگیره سرحال شه 🥺 قربون خدا برم من که قشنگ ترین حاجت و آرزوم رو بالاخره اجابت کرد 😘😘 امضای شیرین خدای مهربونم پای آرزوهاتون 1399/05/29 | 13:27 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
zahra731126 عضویت: 1399/03/03 تعداد پست: 141 خوش بحال شوهرت که تو رو داره. خوش بحال تو که یه شوهر زحمت کش داری که بخاطرت اینهمه کار میکنه.❤
z_n_b_s عضویت: 1399/02/05 تعداد پست: 1154 براش غذاهایی ک دوس داره درست کن بده.وقتی هم از سرکاراومد خونه واسش چای یاقهوه بده ک یکم سرحال بشه
طلاملابلا مدیر استارتر عضویت: 1398/03/23 تعداد پست: 2475 تخم مرغ سینه مرغ پروتئین زیاد بهش بده صبحانه قوی و مفصل صبحانه چیا بدمش قربون خدا برم من که قشنگ ترین حاجت و آرزوم رو بالاخره اجابت کرد 😘😘 امضای شیرین خدای مهربونم پای آرزوهاتون
طلاملابلا مدیر استارتر عضویت: 1398/03/23 تعداد پست: 2475 براش غذاهایی ک دوس داره درست کن بده.وقتی هم از سرکاراومد خونه واسش چای یاقهوه بده ک یکم سرحال بشه چای و قهوه که قوت و انرژی ندارهچیزای پرقوه قربون خدا برم من که قشنگ ترین حاجت و آرزوم رو بالاخره اجابت کرد 😘😘 امضای شیرین خدای مهربونم پای آرزوهاتون
طلاملابلا مدیر استارتر عضویت: 1398/03/23 تعداد پست: 2475 خوش بحال شوهرت که تو رو داره. خوش بحال تو که یه شوهر زحمت کش داری که بخاطرت اینهمه کار میکنه.❤ ممنونم عزییزم😍😍 ایشالا شما هم دلت خوش باش و زندگیت پر از شادی قربون خدا برم من که قشنگ ترین حاجت و آرزوم رو بالاخره اجابت کرد 😘😘 امضای شیرین خدای مهربونم پای آرزوهاتون
z_n_b_s عضویت: 1399/02/05 تعداد پست: 1154 چای و قهوه که قوت و انرژی نداره چیزای پرقوه قوه نداره ولی واسه خستگی در کردن خیلی خوبه.واسه قوت گرفتن هم ک خودم واسه پسرموشوهرم گوشت استیک درست میکنم یا مرغو کبابی درست میکنم بهشون میدم.صبحانه هم اغلب تخم مرغ درست میکنم.کله پاچه هم درست میکنم ک خیلی قویه
طلاملابلا مدیر استارتر عضویت: 1398/03/23 تعداد پست: 2475 قوه نداره ولی واسه خستگی در کردن خیلی خوبه.واسه قوت گرفتن هم ک خودم واسه پسرموشوهرم گوشت استیک درست ... ممنونم 😍 قربون خدا برم من که قشنگ ترین حاجت و آرزوم رو بالاخره اجابت کرد 😘😘 امضای شیرین خدای مهربونم پای آرزوهاتون