2777
2789
وای افرین همینجور پرقدرت ادامه بده الان ک مرتب کردی روزای دیگه کارت سبکتره،یه برنامه روتین بچین ک ر ...

مرسی عزیزم که بهم انگیزه دادین بعدازظهرم چندتا کاره عقب مونده داشتم وانجام دادم بااینکه خسته شدم ولی حس خیلی خوبی دارم مرسی از انگیزه ای که دادی عزیزم 

چون میگذرد غمی نیس اما به ولله همین درد کمی نیس…😔🖤

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مرسی عزیزم که بهم انگیزه دادین بعدازظهرم چندتا کاره عقب مونده داشتم وانجام دادم بااینکه خسته شدم ولی ...

قربانت🤗😙

دلم یه اکیپ میخواد ک باهم برنامه بچینیم،تازگیا خیلی بهم ریختم همش کارام میمونه😑برا همین این ب ذهنم رسید ک قرار بذاریم باهم

اللهم عجل لولیک الفرج💞💞💞
قربانت🤗😙 دلم یه اکیپ میخواد ک باهم برنامه بچینیم،تازگیا خیلی بهم ریختم همش کارام میمونه😑برا همین ...

آره خیلی خوبه 

چون میگذرد غمی نیس اما به ولله همین درد کمی نیس…😔🖤
چطوری عسل بانو چیکار کردی؟؟😉

فداااا

خوب بود گازمو تمیز کردم ظرفها رو شستم و کابینتارو دستمال کشیدم دیگه درگیر ناهار درست کردن و بچه شدم ولییییییی فردا مامانم اینا قراره بیان خونم فردا باید پاشم حسابی همه جارو تمیز کنم😁

تو چیکار کردی؟

قربانت🤗😙 دلم یه اکیپ میخواد ک باهم برنامه بچینیم،تازگیا خیلی بهم ریختم همش کارام میمونه😑برا همین ...

قرار بزاریم خیلی خوبه 

من کارامو کردم،فقط نرسیدم شام درست کنم، نیمرو خوردیم

ولی چون همه جا تمیز بود خیلی چسبید

الانم دوش گرفتم،همه چی خوب و عالی

فقط کاش نزارم کارا بمونه جمع بشه 

فداااا خوب بود گازمو تمیز کردم ظرفها رو شستم و کابینتارو دستمال کشیدم دیگه درگیر ناهار درست کردن و ...

افرین قهرمان🙌😸

فردا سعی کن کاراتو بکنی تا جمعه رو بذاری واسه استراحت

از شنبه قوی و با برنامه ادامه بده

من کارام خیلی پراکنده و زیاده واسه همین بطور منسجم نمیتونم بگم چیکار کردم😁ولی یه کاری ک خیلی رو مخم بود چند وقتیه رو انجام دادم😬

انشاالله فردا با انرژی بیشتری شروع میکنم

اللهم عجل لولیک الفرج💞💞💞
قرار بزاریم خیلی خوبه  من کارامو کردم،فقط نرسیدم شام درست کنم، نیمرو خوردیم ولی چون همه جا تم ...

افرین دوستم🤗😙

اخی منم وقت نکردم یکم پفیلا خوردم😁

تازه هنوز کلی مونده فردام باید ادامه بدم🙃

اللهم عجل لولیک الفرج💞💞💞