2777
2789

بچه زیر ی سالو ادم هیچ جا نباید بزاره همسایمون میاره پیش من گاهیی دیووووونم میکنه نگهش میدارم ولی بعضی وقتا میگم پرتش کنم بیرون انقد ک نق میزنه بالاخره مادر چیز دیگست

در تاریخ ۹/۹/۹۹بهترین اتفاق زندگیم افتاد
بچه زیر ی سالو ادم هیچ جا نباید بزاره همسایمون میاره پیش من گاهیی دیووووونم میکنه نگهش میدارم ولی بع ...

🤣🤣🤣 چه همسایه ی پر رویی دارید!

والا همه مادریم همو درک میکنیم چه حس بدیه وقتی مجبور باشی!

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بچه زیر ی سالو ادم هیچ جا نباید بزاره همسایمون میاره پیش من گاهیی دیووووونم میکنه نگهش میدارم ولی بع ...

وای عزیزم چه دلی داره میازره پیش همسایه همسایه ما هم یه خانم واقان تقریبا هم سنه مامانمه همیشه تارف میکنهع اما من حتی یه بارم کمک نخواستم ازش... پیش مامانمم که هست دل تو دلم نیست البته الان بزرگتر شده بهتر شده و

دخترم تمام زندگی من

آدمم به خاطر بچش که نباید کار و زندگیشو ول کنه

چیزی که آدم رو زمین میزنه باور کردنی نیست باور نکردنه...  ▷ ◉──────── ♪♡
🤣🤣🤣 چه همسایه ی پر رویی دارید! والا همه مادریم همو درک میکنیم چه حس بدیه وقتی مجبور باشی!

خاهر کجاشو دیدی!!!!دیروز رفته امتحان گواهینامه صب ساعت هفت زنگ زده برو بچمو از خونمون بیار پیشت پسرم نمیتونه نگهش داره دیگ نمیگ میتونی یا ن منم رفتم اوردم اونم هی گریه میکرد منم مجردم بچه داری نکردم ک دو ساعت تموم بغل دادمش خودمم داشتم میمردم از خواب ـظهر اومده میگ عه داره بازی میکنه پس من برم خرید کنم بیام رفته ساعت دو اومده میگ نگهش میداری؟برم حموم ظرفامو بشورم بیام؟گفتم ن برده دوباره عصر اورده اینو بگیر من با شوهرم برم مانتو ببینم ـدو ساعتم اونوقت مخمو خورده شبم برداشته اومده خونمون شب نشینی!!!!!بیست بار من این بچرو نگهداشتم این بره گواهینامه 

جالبیش اینه ب مادرم زنگ زده مادرم گفته ما نمیتونیم نگهداریم من نمیدونستم اورد گزاشت بغلم گفت مامانت گفته من الان میام !!!!!!!!!

در تاریخ ۹/۹/۹۹بهترین اتفاق زندگیم افتاد
وای عزیزم چه دلی داره میازره پیش همسایه همسایه ما هم یه خانم واقان تقریبا هم سنه مامانمه همیشه تارف ...

همسایه ما هم قبلا پسرشو ۷ شب میاورد خونه بابام ۱۰ شب با گریه میبرد پسرش مدرسه نمرفت ک بیاد پیش من و مامانم😐

خدایا شکرت😍😍😍😍😍😍

خاهر کجاشو دیدی!!!!دیروز رفته امتحان گواهینامه صب ساعت هفت زنگ زده برو بچمو از خونمون بیار پیشت پسرم ...

چه ادمیه 

ببین این ادم اگ اتفاقی برای بچهش بیوفته پوستت میکنه با این شخصیتش

دیگ قبول نکن