2777
2789
عنوان

شوهر دوستم...

| مشاهده متن کامل بحث + 595 بازدید | 18 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شوهر دوست منم بهم پيام داد الكي هي حرف ميزد طوري حرف ميزد كه انگار من مجردم اونم مجرد  و داره مخ ميزنه (هي از خودش تعريف ميكرد كه ورزشكارمو ..)منم برا اينكه بهش بفهمونم متاهله گفتم فلاني به زنت سلام برسون 

يه دفه ناراحت شد گفت دوست خودته خودت بهش سلام برسون ، تومهمونيام همه حواسش به منه و همش ميخواد بامن حرف بزنه ، پسر خوبيه ولي نميدونم شايد من اشتباه فكر ميكنم ؟!!! شايد زيادي حساسم؟؟!!! 

اخه زنا بنظرم اين حسا رو ميفهمن كه مثلا كي بهشون نظر داره 

حالا من پوشيدم هميشه زنش همه جاشو ميندازه بيرون! 

اينم بگم شوهرم ميگه تو از همه دوستات ظريفتر و خوشگلتري 

(تعريف از خود نباشه تقريبا همه ميگن چون عكساشونونشون خانوادمم دادم) 

اشتباه نكن، نه زيبايي تو، نه محبوبيت تو،مرا مجذوب خود نكرد، تنها آن هنگام كه روح زخمي مرا بوسيدي، من عاشقت شدم

من تنها راهي كه بنظرم رسيد اين بود باهاش خيلي خرف نزنم اونم حساب كار دستش اومد و به حريم من احترام ميذاره 

نميدونم اگه يكي بود بهش رو ميداد تا كجا پيش ميرفت اخه خودشو زنش اهل سيگار و مشروبن و به هيچيم اعتقاد ندارن 

زن اين آقاهم در حقيقت دوست دوستمه( از طريق واسط اول با زنش دوس شدم) 

من همه دوستام ادماي معتقد و مقيدي هستن ( جلو شوهراي بقيه لختي نميپوشن)

اشتباه نكن، نه زيبايي تو، نه محبوبيت تو،مرا مجذوب خود نكرد، تنها آن هنگام كه روح زخمي مرا بوسيدي، من عاشقت شدم