2777
2789
عنوان

دوست دارم سر به تنش نباشه

247 بازدید | 13 پست

تا حالا شده از یه نفر اینقدر انرژی منفی بگیرید که براش بدترین هارو آرزو کنید؟

نمیخوام اینجوری باشم ولی بدجور رو مخمه....😭

چیکار کنم؟؟؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من جدیدا خیلی اینطوری شدم. یه نفری که در حق ما خیلی بدی کرد را نفرینش کردم...

یه همسایه هم داریم دوتا بچه دارن وای یادش میفتم حالم از هر چی بچست به هم میخوره... حالا میگم بچه فکر نکنی خیلی کوچیکه ها... هیکلش دوبرابر منه... ولی من به عمرم بچه به مزخرفی اینا ندیدم...

اینم بگم که من دو سال مربی هنر چند تا دبستان بودم... بدترینشون به این افتضاحی و بی ادبی و گستاخی نبود...

من جدیدا خیلی اینطوری شدم. یه نفری که در حق ما خیلی بدی کرد را نفرینش کردم... یه همسایه هم داریم دو ...

چیکار میکردن مگه😂

علی؟!!!!!                                                                           همسر عزیزتر از جانم💖 خداروشکر میکنم که تورو با من آشنا کرد.. خداروشکر میکنم که همسرم شدی و دنیامو زیباتر کردی.. خداروشکر میکنم که بابای پسرم تو هستی👶💗یادمه اولین‌بار که منو دیدی گفتی میخوام خانوم خونم باشی و من باورت نکردم..تورو از خودم روندم💔 ولی الان پنج ساله که خانوم خونتم و بابتش هزاران بار خداوند رو شکر میکنم💋بمونی برام مرد بی نظیر من🤴👸💞💞💞
بیخیالش شو ...اگه اینجوری متنفری احتمالا اونم این حس و داره و موفق شده بچزونتت ....بیخیال باش همین

عزیزم شما یبار تو یه تاپیکی گفته بودی پوستتو با داروهای گیاهی کاملا حوب کردی و الان پوستت عالیه میشه بگی چکارا براش کردی؟از چیا استفاده کردی؟

علی؟!!!!!                                                                           همسر عزیزتر از جانم💖 خداروشکر میکنم که تورو با من آشنا کرد.. خداروشکر میکنم که همسرم شدی و دنیامو زیباتر کردی.. خداروشکر میکنم که بابای پسرم تو هستی👶💗یادمه اولین‌بار که منو دیدی گفتی میخوام خانوم خونم باشی و من باورت نکردم..تورو از خودم روندم💔 ولی الان پنج ساله که خانوم خونتم و بابتش هزاران بار خداوند رو شکر میکنم💋بمونی برام مرد بی نظیر من🤴👸💞💞💞
عزیزم شما یبار تو یه تاپیکی گفته بودی پوستتو با داروهای گیاهی کاملا حوب کردی و الان پوستت عالیه میشه ...

عزیزم من خودم مشاور طب سنتی هستم ...با یک تیم تخصصی کار میکنم تبلیغ الکی نمیکنم چون خودم از محصولات لاغری شکم و پهلو و پوست و مو استفاده کردم فوق العاده بودن تو این چند سال اصلا بازخورد منفی ندیدم چون مشتریا بامن درارتباطن و مشاوره مبگیرن ...اگر خواستین خصوصی پیام بدین بیشتر توضیح میدم عزیزم

هیچکس من نیست و این قدرت منه💪تآج👑روسَر مَنِع توچِرا گِرِفتی فآزِپآدِشآیی😉
عزیزم من خودم مشاور طب سنتی هستم ...با یک تیم تخصصی کار میکنم تبلیغ الکی نمیکنم چون خودم از محصولات ...

باشه عزیزم فردا درخواست دوستی میفرستم برات قبول کن

عزیزم من خودم مشاور طب سنتی هستم ...با یک تیم تخصصی کار میکنم تبلیغ الکی نمیکنم چون خودم از محصولات ...

عزیزم الان درخواست دادم فردا پیام میدم

چیکار میکردن مگه😂

از صبح تا شب صدای جیغ جیغ کردناشون میاد. چند روز پیش صبح من با صدای جیغای یکیشون بیدار شدم رفته بود تو تراس و همینطور جیغ میزد.

یعنی فکر کن یه بچه چند ماهه که هیکلش اندازه من بزرگتره... سر هر چیز... یعنی هر چیز که میخواد تا جیغ و گریه نکنه نمیشه...

تو پارکینگ میبینیمش میره تو جا پارک ما وایمیسه حالا میبینه داریم میایم پارک کنیمااااا زل میزنه نگاه میکنه و تکون به خودش نمیده...

روزی هزار مرتبه از خدا میخوام یا به من بچه نده... یا اگه میده مثل اینا نشه