2777
2789
عنوان

چرا هر چیزی و که از خدا میخایم

445 بازدید | 15 پست

به سختی بهمون میده؟  حداقل در مورد من اینجوریه. تا   صدای خورد شدن قلبمو نشنوم به دستش نمیارم. حکمتش چیه

بلاخره من بعد از ۱۴ سال مادر شدم 🤩 اونم از روش فرزند خواندگی 🤩🤩🤩پسرم معجزه ی زندگی مون شده   و زندگیمون رو بت بهشت  تبدیل کرده 🤩🤩🤩

باباااا ایوللل بازم ب ت میده ب من ک خورد خاک شیرشده قلبم روحم ولی هیچیکاری واسم نکرده دیگ خستم💔زیاااد

یـک نـفـر حـال دلـش خـوب نـیـسـت❤مـیـشـودبـرای دلـش اَمَـن یُـجـیـبُ بـخوانـیـد؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

امضام

۱۰ سال. التماسش میکنم

بلاخره من بعد از ۱۴ سال مادر شدم 🤩 اونم از روش فرزند خواندگی 🤩🤩🤩پسرم معجزه ی زندگی مون شده   و زندگیمون رو بت بهشت  تبدیل کرده 🤩🤩🤩
باباااا ایوللل بازم ب ت میده ب من ک خورد خاک شیرشده قلبم روحم ولی هیچیکاری واسم نکرده دیگ خستم💔زیاا ...

ده ساله منتظرم

ده ساله منتظرم

ان االله حاجت رواشی گرجه ماگناکاریم  یعنس خودم خدابهم گوش نمیده ولی بارم ان شاالله حاجت رواشی❤

یـک نـفـر حـال دلـش خـوب نـیـسـت❤مـیـشـودبـرای دلـش اَمَـن یُـجـیـبُ بـخوانـیـد؟
سلام هانی خوبی عزیزم .من دوبار دیگه آی وی اف کردم ولی حامله نشدم 

سللم عزیزم   انشالله خدا هرچی که  خیره رو برات  رقم بزنه گلم ناراحت نباش   

سللم عزیزم   انشالله خدا هرچی که  خیره رو برات  رقم بزنه گلم ناراحت نباش  

سلام هانی جان خودت چیکار کردی .من الان  اومدم تهران دوباره داروها رو شروع کردم برای میکرو .ابن سینا برای نیروهای مسلح رایگان کرده دارو آزمایش ویزیت سونو و آی وب اف رو

واسه شادی روح پدر ومادرم صلوات خدا رفتگان شما رو هم بیامرزه
 سلام هانی جان خودت چیکار کردی .من الان  اومدم تهران دوباره داروها رو شروع کردم برای میکر ...

من پسر دار شدم 🤩 به روش فرزند خواندگی  هفته ی بعد میاد به خونش🤩🧡😍