2777
2789
عنوان

زندگی بعد از طلاق چجوری میشه

159 بازدید | 9 پست

اونایی که طلاق گرفتن میشه بگین بعدش چی میشه؟خیلی میترسم

من پدرم فوت کرده مامانمم ازدواج کرده باید برم سر بار اونا بشم خدایا کاش حداقل بابام زنده بود 

خودت مستقل بشی بهتره چون شوهره مادرت نمیتونه خوبتر از شوهرت باهات رفتار کنه

مهم نیس فقیری یا پولدار "انسان" که باشی سرت پیش   خدات و خودت همیشه بلنده 💓هیچی مثل ی وجدان اروم نیست😌خدایا خودت مراقب خانوادم باش عشق هام همسرم ❤🧑....دختره عزیزم💜 👧و پسرکوچولوی نازم 💙👦

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آره بابا .خودت مستقل شو.برو جاهایی که از زنان خودپرست حمایت میکنن پیدا کن کمک بگیر .باور کن توانمند ...

متاسفانه خیلی وابسته بزرگ شدم از همه چی میترسم حتی نمیدونم میتونم کار پیدا کنم برای خودم یانه 

چرا نتونی .تمام وقتت رو با کار کردن و پول درآوردن پر کن هر کار و حرفه ای که میتونی ترجیحا توش پیشرفت کنی اصلا واسه خودت وقت آزاد نزار که افسرده میشی.دنیا تموم نشده هنوز کسی از فرداش خبر نداره

لیلی

سلام عزیزم یه سوال بی ربط شما تاپیک خرید مدرک تحصیلی زدین موفق شدین بخری؟

زمانی که دنبال عشق نبودم  با اون آشنا شدم و زمانی که بیشتر از همه دوستش داشتم اونو از دست دادم💔میشه برای برگشتنش دعا کنید