2777
2789
عنوان

یه نوشیدنی خنک و خوشمزه

450 بازدید | 9 پست

اگه شماهم مثه من عاشق قهوه اید به شدت توصیه میشه تو این روزای گرم

دو قاشق قهوه رو به دو قاشق شکر مخلوط کنید یه مقدار اب بهش اضافه کنید تا جایی که شکر ا حل میشه هم بزنید دو سوم ار مخلوطی که دارید و بریزید تو ماگتون و چند قالب یخ بندازید بعدش شیرو اضافه کنید و در اخر اون یک سوم باقیمانده مخلوط 

ایسی کافیتون حاضره 

پ.ن:اگه از قهوه فوری استفاده کردید شکر بیشتر بزنید 

درتاریخ 99/9/9 من در بهترین شرایط زندگیم هستم                                                                                             چه کسی میداند که تو در پیله تنهایی خود تنهایی🦋چه کسی میداند که تو در حسرت یک روزنه در فردایی🦋پیله ات را بگشا🦋تو به اندازه پروانه شدن زیبایی💖اقایون مثلا محترم درخواست دوستی ندید

اسموتی توت فرنگی

چیزی نمیگم چون دلم خیلی از این دنیا پره...میخوام ازت هر چی بگم بغضم گلومو میبره...آدم یوقتا از خودش بی حرف باید بگذره...این روزهای آخرو ساکت بمونم بهتره...

ممنون

تیارا هستم عزیزان مدرس زبان کره ای/کاربری قبلیم به فنا رفته  یادمون باشه اینجا مجازیه ما حتی ادمایی رو که از نزدیک دیدیم رو هم نمیتونیم قضاوت کنیم چه برسه کسایی که کلا ندیدیم  شاید که کسی حتی سر کوچیکترین مشکلش اینجا به دوستای نی نی سایتی پناه اورده.....پس قضاوت نکنیم  سوال شخصی جواب نمیدم.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اسموتی توت فرنگی

نوش جان

درتاریخ 99/9/9 من در بهترین شرایط زندگیم هستم                                                                                             چه کسی میداند که تو در پیله تنهایی خود تنهایی🦋چه کسی میداند که تو در حسرت یک روزنه در فردایی🦋پیله ات را بگشا🦋تو به اندازه پروانه شدن زیبایی💖اقایون مثلا محترم درخواست دوستی ندید

سه تا دستور خوشمزه👇😁

من دو قاشق قهوه رو با یه قاشق شکر و نصف لیوان شیر مخلوط می کنم و میذارم روی گاز تا قهوه آماده بشه. بعد از آماده شدن میریزم توی لیوان و میذارم چند ساعت توی یخچال و از چایی صاف کن رد میکنم تا تفاله های قهوه جدا بشه

دقیقا مزه‌ی قهوه های سرد کاله رو میده😍🍃

موز و شیر و بستنی شکلاتی و کمی پودر شکلات رو توی مخلوط کن میریزم و خیلی خوشمزه میشه😍

موز و بستنی شکلاتی رو توی مخلوط کن میریزم و اصلا شیر نمیریزم و میذارم خودش مخلوط بشه و یه مخلوط غلیظ تحویل میگیرم که دقیقااااا مزه‌ی آیس پک میده😍

موز و بستنی وانیلی و انبه و شیر رو مخلوط می کنم که خودش دنیایی داره😍❤

سه تا دستور خوشمزه👇😁 من دو قاشق قهوه رو با یه قاشق شکر و نصف لیوان شیر مخلوط می کنم و میذارم روی ...

عالی بود و بسی هیجان انگیز حیف که دیگه هم شیر تموم شده و هم قهوه هم اینکه واسه امشب خیلی زیاده روی کردم تو خوردن قهوه وگرنه حتما اینارم امتحان میکردم😁

من همین الان درستش کردم. واااقعا خوشمزززه بود عاالی👌

ممنون عزیزم♥️💋

لالا لالا بخواب دنیا خسیسه واسه کمتر کسی خوب مینویسه یکی لبهاش همیشه غرق خندس یکی چشماش تو خوابم خیسه خیسه💔
من همین الان درستش کردم. واااقعا خوشمزززه بود عاالی👌 ممنون عزبزم♥️💋

نوش جان عزیز دل😘