2777
2789

گره افتاده تو کارم  ازتون التماس دعا دارم🙏 با دل پاکتون برام لطفا نفری یه دور تسبیحات حضرت زهرا (س) بفرستید الهی خانم فاطمه زهرا (س) به دل شما عزیزان نگاه کنه امشب حاجتم رو بده ( ۳۴ تا الله اکبر ۳۳ تا الحمدلله ۳۳ سبحان الله) 

هرکسی فرستاد برام کامنت بزاره لطفا 🙏برا حاجت دلش سوره کوثر بخونم  الهی به حق خانم فاطمه زهرا ( س) همه حاجت روا بشن 🙏

ان شاءالله گره های زندگیت باز شه اللهم صل علی محمد وال محمد وعجل فرجهم

صادق باش مثل اون سیگاری که روش نوشته سرطانزا نه مثل اون آبمیوه آشغالی که روش نوشته صددر  صد طبیعی ❤ السلام علیک یا ابا عبدالله❤

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خوندم.برات عزیزم 

انشالله گره از مشکلاتت باز بشه 🙏🙏🌺☘️

شب تاریک و سنگستان و من مست☘️قدح از دست من افتاد و نشکست☘️نگهدارنده اش نیکو نگهداشت☘️وگرنه صد قدح نفتاده بشکست☘️باباطاهر ☘️