2777
2789

عزیزم ساک حاملگیت چن هفته تشکیل شد؟؟؟

مگه داریم حسی قشنگ ترازوجودتوتووجودم؟؟؟😍❤خوش اومدی تودلی مامان....شکرت خدایاک بعدیکسال اینقدرقشنگ بم نظرکردی...خدایاخودت حافظ سلامتی تودلیم باشوسالم بذارش توبغلم...میدونم این ماه ماه معجزه منه واتفاق فوق العاده ایی برام افتاده خدایاشکرت

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اخه نوشتی رگام باعث سقط نشه ی وق! ! !  ربطی نداره 😑رگام رو باید زد ک برای بچه بعدی مشکل پیش ن ...

اخه بچه اولمه تا حالا تو فامیل نداشتیم تازه جوابو گرفتم هنوز پیش دکتر نبردم

خدایا شکرت

امپول رگام برای اینه که اگه ارهاش خون بچه مثل پدرش مثبت بود تداخل خونی بین مادر و جنین پیش نیاد 

اگه نزنی ممکنه بدنت چنین رو یه مهاجم شناسایی کنه

البته ممکنه جنین ارهاشش مثل خودت منفی باشه که در این صورت بعد زایمان دیگه نیاز به روگام نداری. 

حالا اگه ارهاش نوزاد مثبت باشه و شما بعد زایمان رگام نزنی برای بارداری بعدیت مشکل پیش میاد 

یکی از دلایل اینکه قدیم بارداری های دوم به بعد شون بعضی یا همش سقط می‌شده همین مسئله بوده

الهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم
این بچه برام حکم معجزه رو داره خیلی سرش سختی کشیدم اذیت شدم شاید برای شما این مطلب یه جیز خنده دار ب ...

اصلا نگران نباش طبیعیه همه میزنن چیز عادیه اصلاااا ضرر نداره حتما باید بزنی جون گوره خونی خودتو شوهرت یکیه  اینو باید بزنی حتما

این بچه برام حکم معجزه رو داره خیلی سرش سختی کشیدم اذیت شدم شاید برای شما این مطلب یه جیز خنده دار ب ...

ن بخدا اومدم ادامه بدم دستم خورد 

فرستادم بقیشو دوباره فرستادم 

واسه این میزنی ک بچه بعدیت ن این سالم باشه و نقص عضو نداشته باشه

یا حسین(ع)❤️❤️❤️