2777
2789

بچه برا اولین باره تاپیک میزنم لطفآبخونین

دیشب نزدیکایه صب بود فک کنم

خواب دیدم رفتم سرخاک یکی از شهدا که خیلی دوستشون دارم و فقط ب نیت اینکه برم سرخاک ایشون رفته بودم ب این شهر

و کلی گریه کردم و ...

یه خانومی هم سن و سال خودمم اونجا بود یهو شهیدی که سرخاکش بودیم ظاهرشد اون خانم پرسید آقای فلانی چ چیزی شمارو خیلی ناراحت می‌کنه گف ظلم کردن

و یهو غیب شد

من خیلی ایشونو دوسدارم و گریه کردم تو خواب

یعنی میشه ایشونم نظر لطفی ب من داشته باشن ؟؟

تنهایی.... ن تقدیره ن انتخاب....تنهایی  اجباره وقتی کم پیدا میشه .....کسی که آدم باشه  

خیلی خوابت خوبه....عالیه.....

ایمو بدون خواب رو نباید همه حا وواسه همه گفت....یهو یه تعبیر بدی میکنن وهمون مشه....

الهی زنده باشیم و دوران پسا کرونا رو ببینیم...         الهی که سرانجامش مثل پسا برجام نباشه......

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خیلی خوابت خوبه....عالیه..... ایمو بدون خواب رو نباید همه حا وواسه همه گفت....یهو یه تعبیر بد ...

الان خواستم برا همسرم بگم ولی نگفتم

گفتم ب شماها بگم

یعنی چ تعبیر بدی؟؟

تنهایی.... ن تقدیره ن انتخاب....تنهایی  اجباره وقتی کم پیدا میشه .....کسی که آدم باشه  
اسم شهیدش چیه؟ منم ظلم کردن خیلی ناراحتم میکنه،هرگز کسی ک بهم ناحق ظلم میکنه رو نمیبخشم

حاج قاسم

الان خواستم برا همسرم بگم ولی نگفتم گفتم ب شماها بگم یعنی چ تعبیر بدی؟؟

نه عشقم...این خوابت که خیلی خداب خوبیه....منظورم ابته یکی سرش نشه یا از رو بدجنسی تعبیر چرت وپرت بگه....هسرت اگه عاقله که بگو بهش....از یه خانواده اید....اینجا گفتی ..به شوهرت نمیگی؟؟

الهی زنده باشیم و دوران پسا کرونا رو ببینیم...         الهی که سرانجامش مثل پسا برجام نباشه......
نه عشقم...این خوابت که خیلی خداب خوبیه....منظورم ابته یکی سرش نشه یا از رو بدجنسی تعبیر چرت وپرت بگه ...

ن بابا همسرمم خیلی احترام قائله براشون

ازسرکار اومده داره چایی میخوره

الان بهش میگم

من از همون اول فهمیدم خواب حاج قاسمو دیدی...خیلیا میرن سر مزارشون

خوش بحالشون

کاش بشه منم برم ی روز