2777
2789
عنوان

پوشک گرفتن لطفا کمک کنید

71 بازدید | 13 پست

سلام دوستان لطفا کمک کنید 

پسرم تازه دوسالش شده سه روزه دارم سعی میکنم از بی بی بگیرمش اما اصلا همکاری نمیکنه نمیدونم زوده یا نه؟

تو شلوارش که جیش میکنه بعد خبر میده

خودم میبرمش دسشویی سر ساعت بعضی موقع ها جیش میکنه اما اصلا خودش متوجه نمیشه کنترلش دستش نیست

اکثر اوقاتم الکی میگه جیش و وقتیوقتمیره  میبرمش تو دسشویی بازی میکنه و برا این گفته جیش 

به نظرتون باید چیکار کنم ؟زوده یعنی؟

تو خوابم اصلا جیش نمیکنه 

به مرور عادت میکنه همینکه میفهمه جیش کرده وخبرت میکنه یعنی خوب پیش رفته

زیباترین حس دنیا مادریست😍مادری فقط عشق وحال وبوس وبازی ولوس شدن وشیرین کاری نیست.مادری یعنی خستگی.....موی شونه نزده ...چای سرد....نصف شب بیدارموندن وسرگرم کردن بچه....نق زدن وگریه...بدغذایی...دعا برای پی پی کردن بچه یبوس...تعویض پوشک....ازهمه بدتر وقتی دستشویی داری وبچه نمیذاره بری😩😧.........مادربودن  یعنی  خودت وقف کسی کنی که عاشقانه دوستش داری هرچندبزرگ بشه یادش نمیاد😧

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

پسرمن الان۲۲دوماهشه

دوماهی میشه ک درتلاشم

اوایل میبردمش تندتندامابازم توی شلوارش جیش میکرد

بعد۱۰روزایناخودم میبردمش باز نیم ساعتی تقریبایکبار امادیگه توی شلوارش جیش نمیکرد

الانم بعدازتقریبا۲ ماه شایدم کمتر خودش میگه بهم ومن میبرمش

امااگه بازحس کنم طولانی شده واون چیزی نگفته بازخودم میبرمش

عزیزم بچه با بچه فرق داره ولی من پسرم رو 22 ماهگی گرفتم فقط باید تند تند ببری و بهش توضیح بدی ک دیگه ...

بهش گفتم وقتی تو دسشویی جیش کرده جایزه بهش دادم تشویقش کردم....از این خسته شدم که الکی میبرتم دسشویی و شزوع میکنه به بازی یعنی اصلا برا جیش نمیره 

بهش گفتم وقتی تو دسشویی جیش کرده جایزه بهش دادم تشویقش کردم....از این خسته شدم که الکی میبرتم دسشویی ...

عزیزم منم این دوره رو گذروندم حل میشه فقط صبور باش حالا پسرم انگار قرارداد بسته سر شام من جیشش بگیره... همیشه غذام یخ میکنه

یعنی میگین زود نیست براش..اخه بسکی الکی برده منو دسشویی خسته شدم .

اولش همینه

ماخونمون دوبلکسه ودسشویی کلی پله میخوره تابرسی

واقعاخسته شده بودم اماخب تموم شد...

والاخیلیانظرشون اینه ک ۲سال ونیم حتی ۳به بالا

امامن بدون هیچ‌مشکلی پسرمواز۲۰ماهگی کم‌کم عادت دادم...

اینم ک میگن شب ادراری میگیرن اگه زودبگیری پسرمن اینطوری نشد

تازه قبلاصبح ک بیدارمیشدتقریباپوشکش پربود اماالان اصصصلاتوی خواب جیش نمیکنه صبح میبرمش دسشویی

اوایل اصلاقطره قطره جیش میکرد شایدبرای همینم توی خواب جیش میکرد

اماالان یادگرفته کامل جیششومیکنه ومثانش خالی میشه

منم دوسالگی میخاستم بگیرمش. ولی دیدم نمیتونه بگه گذاشتم دوسال و نیم. الان واقعا عالیه. همکاریش فوق ا ...

واقعا؟؟؟؟میشه بگین از کجا فهمیدین که نمیتونه پقتی دو سالش بود ؟؟؟

واقعا؟؟؟؟میشه بگین از کجا فهمیدین که نمیتونه پقتی دو سالش بود ؟؟؟

خب بعد از یکهفته ادرار و مدفوع تو شلوارش بود. 

ولی الان 15روزه ک از پوشک گرفتمش بجز روز اول دیگه شلوارشو خیس نکرده