2777
2789
غیرمستقیم شوهرم بهم گفت دیشب پیاماشوخواهرم بهم نشون دادمیگفت  من عاشق توام حتی اگ امکان داشت با ...

وااای چقدر سخته برات😥این لحظه درکت میکنم😞دو بچه هم داری.بهتر بری مشاور خوب چون بچه داری یکم شرایطت پیچیده است.

https://harfeto.timefriend.net/17567192787641🍁

این گزینه هاچی هست من تازه واردم

عزیز دلم نباید بزنی نظر سنجی باید بزنی تاپیک بغل دست نظر سنجی اگه میخوای بازم هرچیزی کمکت کنم‌درخواست دوستی بده❤🌺

حالم  خوبه درواقع عالیم     خدا جون عاشقتم چون با این اسم منو میشناسن نمیتونم نام کاربریمو عوض  کنم ☹

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

غیرمستقیم شوهرم بهم گفت دیشب پیاماشوخواهرم بهم نشون دادمیگفت  من عاشق توام حتی اگ امکان داشت با ...

چی بگم عزیز قبلا رابطتون چه طور بوده

صادق باش مثل اون سیگاری که روش نوشته سرطانزا نه مثل اون آبمیوه آشغالی که روش نوشته صددر  صد طبیعی ❤ السلام علیک یا ابا عبدالله❤