2777
2789
عنوان

تو گوشی شوهرم یه سرچی دیدم

| مشاهده متن کامل بحث + 4444 بازدید | 214 پست
چجوری بود؟ 🤣🤣🤣

چی ؟

عضو گروه آبی (چالش رؤیایی بامداد خمار)، وزن اولیه 80، وزن الان ۷0 و......وزن فرداهایم ۶۰😆😎من در حال کم کردن وزنم نیستم دارم از شررررررش خلاص میشم! و دیگه حاضر نیستم برگردم و چاق بمونم. 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

راس میگه دیگ🤣🤣🤣چ رویی داره

دیگه میبینه نمیتونه بزنه زیرش چی بگه!

😁

اَللّهُــمَّ صَّــلِ عَــلَى مُحَمَّــدٍ وَ آلِ مُحَمَّــد واَللّهُــمَّ صَّــلِ عَــلَى مُحَمَّــدٍ وَ آلِ مُحَمَّــد وَ عَجِّــل فَرَجَهُــم 
دوستان چون موضوع مهمیه دوباره نظرمو تکرار میکنم روانشناس و مشاور خیلی کاری در این زمینه از دستشون ب ...

چقدر دلت خوشه 

عزیزم انقدر اینجا ناآگاهن که میگن عیب نداره 

یا انقدر از آدمی که زندگی سالمی داره و ذهن سالمی داره دورن و اطرافشون ندیدن که میگن همه همینطور هستند

متاسفانه هیچ کدوم نمیخوان قبول کنن دیدن این فیلم‌ها یا روابط جن....ی دونفر دیگه هیچ دلیلی نمیتونه داشته باشه مگر بیماری....

توسل بر امامت(حق شاه نجف)کن، حمایت می‌کندحتما😍
زرافه

ندیدم هنوز،میخای تاپیک بزنم وقتی دیدم    

عضو گروه آبی (چالش رؤیایی بامداد خمار)، وزن اولیه 80، وزن الان ۷0 و......وزن فرداهایم ۶۰😆😎من در حال کم کردن وزنم نیستم دارم از شررررررش خلاص میشم! و دیگه حاضر نیستم برگردم و چاق بمونم. 
هنوزم میبینه؟ 

ببین اینجوری نیستکه معتاد این فیلمها باشه اکثرا گیفا وعکسایه با محتوایه اینجوری ولی فان میفرستن دوستاش وگرنه بر فیلم دان کنه ببینه نه

اَللّهُــمَّ صَّــلِ عَــلَى مُحَمَّــدٍ وَ آلِ مُحَمَّــد واَللّهُــمَّ صَّــلِ عَــلَى مُحَمَّــدٍ وَ آلِ مُحَمَّــد وَ عَجِّــل فَرَجَهُــم 
ب شوهر من اصلا نمیخوره ببینه🤦‍♀️

ببین یه بنده خدایی اصلا به چشم پاکی و متانت و حجب و حیا شهرت داشت پیش همه. ولی کاشف به عما اومد که میبینه.نمیخوام دلتو بد کنم. ولی کلا گویا به ظاهرشون ربط چندانی نداره 

من سرچش رو ندیدم تو گوشیش دیدم فیلم داره  پرو پرو برگشت گفت زنی که شوهرش رو دوهفته دو هفته ول ک ...

راست میگه دیگ اخه دوهفته ؟؟؟ من توفامیایمون یکی هست ک ازاول عروسیش تا الان ک دوتا بجه داره چند چندهفته مبره خونه مامانش می مونه بعدفهمید شوهرش یکی رو صغیه کرده و کلی طلا براش خریده 

چقدر دلت خوشه  عزیزم انقدر اینجا ناآگاهن که میگن عیب نداره  یا انقدر از آدمی که زندگی سا ...

نخیر کسی نگفت همه اینطورین...فقط میگیم بایه سابقه یسرچ هیچوقت نمیشه گفت طرف پدوفیل هست و حکم صادر کرد و تازه ازش هم طلاق گرفت...

من دورو اطرافم اتفاقا اکثرا تو فاز این چیزا نیستن برادرهام و بردارشوهرام... اما فیلم دیدن الان دیگه چیز همچین بعیدی نیست اکثرا میبینن اعتیاد به این فیلم ها هست که مشکل داره...بد بودنش و نا درست بودنش رو که صدرصد اینطوریه ولی متاسفانه اینجوری شده دیگه

من سرچش رو ندیدم تو گوشیش دیدم فیلم داره  پرو پرو برگشت گفت زنی که شوهرش رو دوهفته دو هفته ول ک ...

ببین من با شوهرم خیلی راحتمِ میشینیم با هم در مورد مشکلات روحیمون صحبت میکنیم. اون هیچ وقت نمیگه اگه طوری بشه تقصیر توئه که کم گذاشتی همه چیزو گردن میگیره ولی حقیقتا خودم به این قضیه پی بردم که همینطوره و وقتایی که من براش کم گذاشتم اونم نتونسته خودشو کنترل کنه. و اینکه میگه وقتی س.ک.س خوب و منظمی داریم کلا فکرم هیچ جا نمیره.