2777
2789
عنوان

تو گوشی شوهرم یه سرچی دیدم

| مشاهده متن کامل بحث + 4444 بازدید | 214 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ببین من شوهرم نه پدوفیلیه و نه انحرافات و فانتزی جنسی داره...ولی بارها شده چیزایه عجیب رو.نشونم داده ...

ب نظرم همه مردا میبینن ،فقط بعضیا فوق العاده حرفه این ردی بجا نمیذارن

عضو گروه آبی (چالش رؤیایی بامداد خمار)، وزن اولیه 80، وزن الان ۷0 و......وزن فرداهایم ۶۰😆😎من در حال کم کردن وزنم نیستم دارم از شررررررش خلاص میشم! و دیگه حاضر نیستم برگردم و چاق بمونم. 

دوستان چون موضوع مهمیه دوباره نظرمو تکرار میکنم

روانشناس و مشاور خیلی کاری در این زمینه از دستشون بر نمیاد 

اگر این یک سرچ ساده بوده باشه که هیچی ولی اگر سرچ و فکر همیشگیش باشه یک نوع اعتیاد جنسیه که برای درمانش فقط باید به SA مراجعه کنید. انجمن معتادان جنسی گمنام. سعی کنید همسرتون رو متقاعد کنید که بره اونجا. اونجا افرادی مثل خودش رو میبینه که این عادتشون رو چجوری ترک کردن و یه راهنما پیدا میکنه و توجلسات هفتگی شرکت میکنه و کلی اصول و قوانین دارن بهم کمک میکنن در حل این مسئله. اگر طرفتون راضی شد که بره 90 درصد قضیه حله.

ولی اینکه چطور بفهمیم این یک اعتیاده یا یک سرچ ساده. اگر شوهرتون سرچاشو پاک نمیکنه میتونید تو سرچ هاش بگردید و ببینید چقدر این واژه رو سرچ کرده. چقدر تکرار داره. آیا یه بار بوده یا هر روز و هر بار. بدون اینکه بهش بگید سعی کنید از این قضیه اول مطمئن بشید.  

من خودمم بچه رو سرچ کرد بودم یه زمانی با اینکه عذاب میکشم این چیزا رو.ببینم

خخخخخخ من ی کنجکاویه عجیبی درمورد شخصیتای دیزنی دارم  

عضو گروه آبی (چالش رؤیایی بامداد خمار)، وزن اولیه 80، وزن الان ۷0 و......وزن فرداهایم ۶۰😆😎من در حال کم کردن وزنم نیستم دارم از شررررررش خلاص میشم! و دیگه حاضر نیستم برگردم و چاق بمونم. 
ب نظرم همه مردا میبینن ،فقط بعضیا فوق العاده حرفه این ردی بجا نمیذارن

من سرچش رو ندیدم تو گوشیش دیدم فیلم داره  پرو پرو برگشت گفت زنی که شوهرش رو دوهفته دو هفته ول کنه بر خونه ی مامانش اینجوری میشه😒بهونه...

اَللّهُــمَّ صَّــلِ عَــلَى مُحَمَّــدٍ وَ آلِ مُحَمَّــد واَللّهُــمَّ صَّــلِ عَــلَى مُحَمَّــدٍ وَ آلِ مُحَمَّــد وَ عَجِّــل فَرَجَهُــم 
ب زرافه نظر داری؟ 🤣🤣🤣🤣🤣🤣

همینطور یهویی گفتم  خب دیگه واجب شد برم ببینم  

من سرچش رو ندیدم تو گوشیش دیدم فیلم داره  پرو پرو برگشت گفت زنی که شوهرش رو دوهفته دو هفته ول ک ...

ولی راست گفته خو!

ذات مرد همینه دیگه،ب نظرم باید کنار اومد....ولی دیگه رو ندین، بیشتر از اینم