2777
2789
عنوان

تو گوشی شوهرم یه سرچی دیدم

| مشاهده متن کامل بحث + 4444 بازدید | 214 پست
منم این احتمال رو میدم .. منم یه خواهر کوچیک دارم از وقتی دیدم نگران خواهرمم راستش

نمیاد دکتر؟ببخشید نمیخوام بیشتر نگرانت کنما ولی مراقب خواهرت باش بالاخره کار از محکم کاری ک عیب نمیکنه

نازلی سخن نگفت نازلی سخن نگفت ...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببخشید خانوم ولی چرا شما از اول ک دارین ازدواج میکنید یه شوهر مناسب و با ایمون  نکردین ک بعد از ...

من بعده ۱ سال اولین باره همچین چیزی دیدم... اصلا در حد حرف هم چنین چیزی نبود‌.

یه صلوات واسه اینکه نی نی مو سالم بغلم بگیرم بفرستید
منم این احتمال رو میدم .. منم یه خواهر کوچیک دارم از وقتی دیدم نگران خواهرمم راستش

یا خدا😓 تو رو خدا مواظب باش . خداروشکر ک بچه نداری .

چرا امضات کم رنگه  اینجانب از سال ۹۶ ب دلیل کاهش ناگهانی گربه ها ذائقم تغییر کرد و پیتزا رست بیف رو جایگزین کردم.نام کاربری قابل تغییر نیست دیگه  
نمیاد دکتر؟ببخشید نمیخوام بیشتر نگرانت کنما ولی مراقب خواهرت باش بالاخره کار از محکم کاری ک عیب نمیک ...

حرف دکتر رو پیش نکشیدم تا حالا ولی قطعا یکبار دیگه ببینم جدی برخورد میکنم

یه صلوات واسه اینکه نی نی مو سالم بغلم بگیرم بفرستید

عزیزم بدت نیادا و اخه فضولی کردن کار قشنگی نیس والا من به شوهرم گفتم مشکل دارم میخوام سزارین کنم گف باش حتی نپرسید چه مشکلی یا گوشیش دست من باشه  عکس بگه ببین ورق نمیزنم عکسای بعدی

کارشناسی ارشد مترجمی 🍫خانه دار🍫ورزشکار 🍫 تایپک ها انرژی مثبت تگ‌کنید 🍫قدیمی اینجا از سال نود و چهار‌