2777
2789
عنوان

تو گوشی شوهرم یه سرچی دیدم

| مشاهده متن کامل بحث + 4444 بازدید | 214 پست
متتفرررم از این جمله😷😷😷😷

دقیقا  مثل اینه که بکی سرتو بکن تو برف 😐

توام قاتلی میدونی چرا؟                      چون روی قتل انسانهایی که برای حق طبیعیشون فریاد زدن ، سرپوش گذاشتی .     قطعا به اون دنیا اعتقاد داری دیگه....   

بعضی وقتا آدما یه خطایی میکنن خودشونم بعدا متوجه میشن فعلا بیخیال شو باارامش بهش بگو چه خواسته ای داره خودت براش انجام بده احتمالا تو رابطه یه احساس کمبود داره یا شایدم مریض جنسی باشه یا ....فعلا عجله نکن 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شاید فقط از روی کنجکاویه...

دَر حـآلِ حَذفِهـ آدَم هـايِ اضافـي 😪                                 ████████████▒98/5%                                                                                                                                                 ↻در حال بزور رسانی آدم جدید 😪██████████████]99%                                                                                                                                                 امـضاے خــ💜ــدا پاے تڪ تڪ ارزوهامـون...
چی چی رو ذات مرد همینه عادی سازی نکنین توروخدا اصلا طبیعی نیس

طفلک اسی

عضو گروه آبی (چالش رؤیایی بامداد خمار)، وزن اولیه 80، وزن الان ۷0 و......وزن فرداهایم ۶۰😆😎من در حال کم کردن وزنم نیستم دارم از شررررررش خلاص میشم! و دیگه حاضر نیستم برگردم و چاق بمونم. 
چقدر دلت خوشه  عزیزم انقدر اینجا ناآگاهن که میگن عیب نداره  یا انقدر از آدمی که زندگی سا ...

اینم حرفی،ولی اخه با ی سرچ؟!

عضو گروه آبی (چالش رؤیایی بامداد خمار)، وزن اولیه 80، وزن الان ۷0 و......وزن فرداهایم ۶۰😆😎من در حال کم کردن وزنم نیستم دارم از شررررررش خلاص میشم! و دیگه حاضر نیستم برگردم و چاق بمونم.