2777
2789
عنوان

تو گوشی شوهرم یه سرچی دیدم

| مشاهده متن کامل بحث + 4444 بازدید | 214 پست
دوستان هی نگید بیماریه و فلان خیلی عذرمیخوام اینو میگم ولی تقریبا همه مردها دوست دارن اینو...۱۳ سال ...

یعنی اینجور رابطه ها رو😐😐😐نههههه اوق

اَللّهُــمَّ صَّــلِ عَــلَى مُحَمَّــدٍ وَ آلِ مُحَمَّــد واَللّهُــمَّ صَّــلِ عَــلَى مُحَمَّــدٍ وَ آلِ مُحَمَّــد وَ عَجِّــل فَرَجَهُــم 
من تو جستجو دیدم نوشته شرایط زن دوم گرفتن    

😂

اَللّهُــمَّ صَّــلِ عَــلَى مُحَمَّــدٍ وَ آلِ مُحَمَّــد واَللّهُــمَّ صَّــلِ عَــلَى مُحَمَّــدٍ وَ آلِ مُحَمَّــد وَ عَجِّــل فَرَجَهُــم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

💫💫💫💫روزی را میبینم که مرد هاهر کاری هم بکنند هیچ زنی حاضر به زندگی با آنان نخواهد بود.... مطمئم در آینده خواهیم دید،زنها۲دسته اند:یازنهای نجیب ووفادارکه این زن هاروی پای خود می ایستند یازنهای هرزه که باهمه خواهند بود..علت این اتفاق ضعف اختیارمردهاست،مردها اونقدر اختیار به نفس میدهند که همه ی زنها میفهمند هیچ مردی ارزش فداکاریشان راندارد،آن روز مردها همه به حاشیه خواهندرفت.💫💫💫💫

این امضای اون یکی کاربریم بود....

من واقعا ایمان دارم ب این حرف!!!😊😊😊😊😊😊

🫡

💫💫💫💫روزی را میبینم که مرد هاهر کاری هم بکنند هیچ زنی حاضر به زندگی با آنان نخواهد بود.... مطمئم ...

یه فمنیست دو آتیشه...😊

ببین من با شوهرم خیلی راحتمِ میشینیم با هم در مورد مشکلات روحیمون صحبت میکنیم. اون هیچ وقت نمیگه اگه ...

ینی این میشه دلیل و توجیح که هر وقت رابطه منظم نباش مزدا هر کار دلشون خواست بکنن؟

من ۲۵ اونم ۳۳ بچه نداریم ۱ ساله ازدواج کردیم

سعی کنید اعتقاداتش وبالا ببرید

اگه باعشق سمت نماز بره کمتر از راه بدر میشه

اگه نماز خون نیست

خودت شروع کن اول وقت  وبا عشق بخون

اونم کم کم تشویق میشه بیاد سمت خدا

بعدش کمتر سراغ فانتزیاش میره

سعی کنید اعتقاداتش وبالا ببرید اگه باعشق سمت نماز بره کمتر از راه بدر میشه اگه نماز خون نیست خ ...

بحث ایمان به جدا ولی آخه با بچه؟!! این بیماریه کاملا.مرد هر چقدم میل جنسیش زیاد باش به دخترای زیر ۱۳ تمایل نداره

ینی این میشه دلیل و توجیح که هر وقت رابطه منظم نباش مزدا هر کار دلشون خواست بکنن؟

هر کسی تو رابطه یک نقشی داره. اون وظیفه داره خودشو کنترل کنه. من وظیفه دارم شرایط گناه رو براش مهیا نکنم. من وظیفه ندارم بگم تقصیر اونه اونم نباید بگه تقصیر توئه. خدا تو قیامت دوتامونو قضاوت میکنه. ولی ازدواج یک رابطه دو طرفه و کاملا پنجاه پنجاهیه. من چیزی رو توجیه کردم. و نگفتم مرد تو شرایط تنهایی اجازه داره و مختاره و بی گناهه که هر غلطی بکنه. ولی گفتم در شرایط تنهایی بیشتر به گناه تحریک میشه. شرایطش براش مهیا تره. و این خیلی منطقیه که زنی که زندگیشو دوست داشته باشه سعی کنه شرایط رو جوری تنظیم کنه که شوهرش به یمت این کارا نره. حالا اینکه یک مردی تقوا داره و در تنهایی هم سراغ این کارا نمیره ناز شستش. یک مردی هم اینقدر ممکنه کثیف باشه که تو اوج تامین بودنم سر و گوشش بجنبه اونم خاک بر سرش. من به این چیزا کاری ندارم. من دارم درباره نقش خودم در رابطه صحبت میکنم. خلاص

بحث ایمان به جدا ولی آخه با بچه؟!! این بیماریه کاملا.مرد هر چقدم میل جنسیش زیاد باش به دخترای زیر ۱۳ ...

کاملا درسته

من حواسم به سن نبود

فقط خواستم نقش نماز و تو دور شدن از گناه تاکید کنم

چون تجربه کردم

انشاءالله خدا همه ی مخلوقاتش وبه راه راست هدایت کنه

الان سایت جوری شده ،منی که چند روزه عضو شدم حالم بد شده به قدری تاپیک های اینجوری خوندم😔😥

چقده دنیا کثیف شده

الهم العجل لولیک الفرج🙏🙏

هر کس اگه نقش خودش رو پیدا کنه هیچ کدوم از این مشکلات پیش نمیاد. الان به جای اینکه زن بگه من نباید شوهرمو تنها بذارم مرد بگه من باید خودمو کنترل کنم برعکس شده.مرد میگه زنم نباید منو تنها میذاشت زن هم میگه اون باید خودش رو کنترل میکرد به من چه. درست مثل قضیه حجاب زن باید بگه من باید حجابمو کنترل کنم مردم باید بگه منم چشممو کنترل کنم. ولی التن دقیقا برعکس شده مردا میگن زنا چرا خودشونو نمیپوشونن زنها میگن مردا چرا نگاه میکنن. ببینید کلا تو تمام مسائل جامعه و زندگی آدم اگر به جای تمرکز روی نقش خودش در به وجود اومدن یک مشکل رو نقش دیگران تمرکز کنه هییییییچ مشکلی الی الابد حل نمیشه. و تمام زندگی ها به نزاع میگذره. 

تازه میگن بچه دار نشو خوب فکراتو بکن اول    

اینو که درست میگن خداییش

توام قاتلی میدونی چرا؟                      چون روی قتل انسانهایی که برای حق طبیعیشون فریاد زدن ، سرپوش گذاشتی .     قطعا به اون دنیا اعتقاد داری دیگه....