2777
2789
عنوان

زیباسازی

83 بازدید | 6 پست

سلام چطوری میتونیم بدون عمل زیبایی بیکینی زیباتری داشته باشیم ؟؟  به نظرتون اپلاسیون یا چاقی میتونه تو افتادگی پوست این ناحیه تاثیر بذاره؟؟ یا واسه روشن کردن رنگ پوست این ناحیه چه کاری یا گیاهی یا کرم رفع تیرگی چی پیشنهاد میکنید ؟؟ ممکنه مثلا بیکینی کسی همینطوری بدون دلیل چروک باشه یا نه ؟؟ کلا خارجیا چرا اینقدر صافن ؟؟ عمل کردن یا چی؟؟؟ ممنون میشم یکم راهنمایی کنید و از اطلاعاتتون برام بگید 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میتونه چاقی ران علت نرسیدن نور یا اکسیژن باشه؟

حتی اگه لاغرم باشی لباس زیر مانع رسیدن نور و اکسیژن میشه . اگر لاغر کنی خب اونجا هم مث بقیه جاها لاغر میشه پوستش اویزون  شل میشه. کلا برا جلوگیری از چروک شدن پوست و شل و اویزون شدنش سفیده تخم مرغ 

عالی عمل میکنه. اگر امکانش هس تو خونه وقتی تنهایین پایین تنتون برهنه باشه . و یا اگر امکانش هس چند دیقه برهنه برید تو هوای ازاد. 

فقط زیبایی صورت مهم نیس  ک هزار جور ماسک  براش تهیه میکنن. گاهی اوقات زیبا نبودن ناحیه تناسلی باعث افت اعتماد ب نفس میشه ک بسیار روی رابطه زناشویی تاثیر میذاره . حتی اگر مرد مشکلی نداشته باشه چون خانم احساس ضعف میکنه دچار بی میلی و سردی میشه