2777
2789
من قبلا یه سال وخورده ای پیش باردار شدم وبچم مول بود که انداختمش

منم دوسال پیش باردار شدم قلبش وایساد

الان تقریبا ۷ ماهیه میرم دکتر بهادر..ولی بازم منتظرم

اگر تاریکی نبود ستارگان نمیدرخشیدند🌹

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه فقط سونو وپاپسمیر. برا شوهرت هم ازمایش مینویسه ببین عزیزم برا سقط مکرر من چند مورد دیدم اغلب می ...

شوهرم ازمایشش سالمه  وپاپسمیر دادم همه ازمایشارو انجام دادم همشون سالمه

منم دوسال پیش باردار شدم قلبش وایساد الان تقریبا ۷ ماهیه میرم دکتر بهادر..ولی بازم منتظرم

اها عزیزم پس منتظر رحمت خدا باش الان دکتر چی گفت مشکلی ندارین؟

نه من بیهوده گرد کوچه وبازار میگردم                          مزاح عاشقی دارم پی دلدار میگردم💔
شوهرم ازمایشش سالمه  وپاپسمیر دادم همه ازمایشارو انجام دادم همشون سالمه

خب عزیزم پس مشکلی نداری برو پیشش ببین چی بهت میگه اگه هم دکتر خوب دیگه ای سراغ داری برو 

نه من بیهوده گرد کوچه وبازار میگردم                          مزاح عاشقی دارم پی دلدار میگردم💔
منم دوسال پیش باردار شدم قلبش وایساد الان تقریبا ۷ ماهیه میرم دکتر بهادر..ولی بازم منتظرم

یکی از دوستام میگه هرچی باردار میشه قبل از تشکیل قلب سقط میشد رفته بوده دکتر سیما احتشام زاده براش امپول نوشته بود برا تشکیل قلب الانم دختره داره