2777
2789
عنوان

بچه هاشمااگ جاریتون همچین اخلاقی داش چیکارمیکردین

| مشاهده متن کامل بحث + 724 بازدید | 49 پست

هیچی کاریش نمیشه کرد.حتما از نظر اون شما خوب و خوش سلیقه ای که میخواد عین شما باشه.چه اشکالی داره.یه وقتایی هم راهنماییش کن انتخاب های خودشم داشته باشه همش به اینو و اون نگاه نکنه.حالا من اگه یکی چیزی بخره خوششم بیاد نمیرم نمیخرم.همیشه سعی میکنم بر طق سلیقه خودم عمل کنم.

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

من بودم خوشحال میشدم میگفتم چقدر خوش سلیقم😜

منم خوشم میاد یکی بره از وسایلام بخره

لایک نکنید پلیز ⚘️⚘️⚘️حال ما با دود و الکل جا نمی‌آید رفیق💔 زندگی کردن به عاشق‌ها نمی‌آید رفیق💔 روح ما آبستن یک عمر تنها بودن است💔 طفل حسرت نوشمان دنیا نمی‌آید رفیق 💔 دست هایت را خودت ها کن اگر یخ کرده‌اند💔 از لب معشوقه‌هامان ها نمی‌آید رفیق...💔

جاری منم همش منو باخودش مقایسه میکنه اون سی شیش سالش من بیست اونوقت وقتی میرم خونه مادر شوهر شهرستان چون.تو یه حیاط میاد می بینه من آریش کردم یهو جیم میشه مبینه بله رفته آریش کرده کسی که اصلان آریش نمی کرد به قول مادر شوهرم کرم عروسیش بازم نکرده بود چند سال یه بارم لباس نمی خرید هر سه ماه خرید میکنه میبینه مهمون اومد همین طوری میاد مببینه من اباس.خوب پوشیدم زاز جیم میشه لباسشو عوض میکنه 

شاید خنده دار باشه ولی یه  وصیت دارم و عین حقیقءاینکه هنگام دفن بر جگرم یا قلبم یک برگه ی جواب آزمایش بارداری مثبت بگذارید چون خیلی وقتها دلم سوخته شاید دلم آرام گیرد
منم خوشم میاد یکی بره از وسایلام بخره

مثلا امروز تو نی نی سایت یکی عکس مبل گذاشت گفتم چقدر شیکه اگه ناراحت نمیشی اسکرین شات بگیرم منم بدم درست کنن از این کلی هم خوشحال شد خانمه که منم خوشم اومده

از همچین ادمی دوری کن تا ب روز من نیفتی تورووووخدا بعش اعتماد نکن جاری منم همینجوری منو گول زد با حساب خواهری و دوستی داشت زندگیمو خراب میکرد خداروشکر شناختمش .اونم الکی میگفت شوهذم فلان چیزو تو خونتون دیده میگع بخریم بعد میرفتن میخریدن در صورتیکه خودش هی ب شوهرش میگفت بخریم 

از همچین ادمی دوری کن تا ب روز من نیفتی تورووووخدا بعش اعتماد نکن جاری منم همینجوری منو گول زد با حس ...

دقیقااینم همینجوریه...حالانه به این شدت ولی هرکارمیکنم بازم بهم میچسبه.

همه چی آخرش قشنگه اگه قشنگ نبودبدون آخرش نیست❤😍
داری به خودت سخت میگیری. روی روحیت کار کن... زیاد تو نخ کارای خانواده شوهرت نرو. پیر میشی دختر

چیکارکنم خانواده شوهرم خیلی خوبن.این یدونه شده سوهان روحم😭خستم کرده حس میکنم رومنم داره تاثیرمیذاره ک حسودشم😖

همه چی آخرش قشنگه اگه قشنگ نبودبدون آخرش نیست❤😍
خدا کمکش کنه😂

نمی دونم چرا این کار میکنه

شاید خنده دار باشه ولی یه  وصیت دارم و عین حقیقءاینکه هنگام دفن بر جگرم یا قلبم یک برگه ی جواب آزمایش بارداری مثبت بگذارید چون خیلی وقتها دلم سوخته شاید دلم آرام گیرد
چیکارکنم خانواده شوهرم خیلی خوبن.این یدونه شده سوهان روحم😭خستم کرده حس میکنم رومنم داره تاثیرمیذاره ...

خب خداروشکر بقیه خوبن. کارای اونم به فال نیک بگیر. میدونم جاری فامیل نمیشه ولی همیشه خودت باش... بگو ببین من چقدر خوبم همه دوسم دارن یا چقدر خوش سلیقم که الگو شدم.