2777
2789
عنوان

خوشیام کم دووم بود

| مشاهده متن کامل بحث + 875 بازدید | 66 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه اینطور نیست....حرف علاقست... حرف دوستی نیست

تاپیکاتو خوندم وای اونجایی که بی دلیل اومده بود تو اتاقتون 🤩🤩🤩🤩

خودت یه ذره صمیمی تر رفتار کن خب .صبح بخیر تنها نگو چخبری پیشتش بگو حداقل 

انرژی منفی نفرست سپیده جان احتمال زیاد چون نسبت به تو یه حسی داره بنابراین نمیتونه روتین اداره تون رفتار کنه چون حداقل مطمئن شدیم که از تو بدش نمیاد احتمالا اونم داره با خودش کلنجار میره من فکر میکنم حضوری ببینتت بهت تبریک بگه شاید فردا زنگ بزنه خودتو بذار جای اون مثلا اگه اون ماشین خریده بود تو مثل بقیه بهش زنگ میزدی تبریک میگفتی؟ قطعا یه کم با خودت کلنجار میرفتی

ماشینت مبارک سپیده جونم

نه کارمندم شعبه هستم اون قاضیه

به نظرشماکه تودادگستری هستین شغل وکیل بهتره یاقاضی؟ کلی بهم بگو

هرکسی روممکنه ببخشم ولی اونایی که نزاشتن جوونی کنم وتواوج جوونی کاری کردن که دلم پیرشه روهیچوقت نمیبخشم...!

ای بابا سپیده جون.....حال من از تو ام خراب تره  قسم خوردم دیگه بهش فکر نکنم دیگه خسته شدم از اینکه محتاج یه نگاهش باشم...بابا مگه ما آدم نیستیم مگه ما دل نداریم...مطمئن باش یکی تو این دنیا هست که منو تو رو به این اندازه که ما اونا رو دوست داریم دوست داشته باشه...

(امروز خونشون بودیم ولی اون بی تفاوت...اصلا مهم نیستم براش...)

بیا یه ذره خودمونو دوست داشته باشیم عزیزم ...من که بخدا از خودم شرمنده ام بس که خودمو انقدر اذیت کردم....

من نمیدونم تو تناسخ های بعدی قراره چی بشم ولی شاید همون حسرتی باشم که به دل میمونه؛شکوفه ای که قبل از شکفتن از سرما میمیره؛ رودی که هیچوقت به دریا نمیرسه و خشک میشه؛ شایدم باز یکی باشم که دوستت داره ولی نمیتونه داشته باشدت....کیدراما فقط کیدراما نیست یه سبک زندگیه:)
به نظرشماکه تودادگستری هستین شغل وکیل بهتره یاقاضی؟ کلی بهم بگو

هر کدوم معایب خوشو داره، ولی خب حسن هرکدومم باید در نظر بگیری...

وکلا شاید بنظر بدو بدوشون زیادتر باشه، دستمزدشونم متغیره

ولی قضات سکون دارن هم از نظر  تایم کاری و هم دستمزد(البته بنظرم فشار کاری قضات بیشتره و اینم بگم خیلی از قضات کشیک یا تایم کاری اصافه وایمیستن، یا حتی تو خونه هم واسه پرونده ها  وقت میذارن)

ولی خب وجهه اجتماعی قضات بهتره

متاسفانه تو فضای کاری امروز به اکثر وکلا با نگاه دلال و کار چاق کن دیده میشه(البته وکیلی هم داریم  ک به احترامش حتی مدیر دفتر بلند میشه)

من خودم قاضیو میپسندم