2777
2789
دیشب اخبار اعلام کرد چین ساخته وواکسن رو ملی درباره پخشش چیزی نگفت

خیلی گرونه ۱۴۰دلاردردومرحله هر۲۸روزبایدزد

خانما برا خانه دارشدنم صلوات مرسی🌹اگه دلت برادست خط بچگیت تنگ شدبادست مخالفت بنویس🌹چقدرسخت تنگ ماهی بودن بشکنی قاتلی نشکنی زندانبان🌹  

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چین و روسیه هر دو ثبت کردن واکسناشونو بیست کشور درخواست دادن اونوقت هنوزم میگید بهداشت جهانی باید تا ...

واکسن روسی،انقدر عوارض تو بدن اونایی که زدن داشته که نمیزدن سنگین تر بودن...از خارش و کهیر بگیییییر تا تب ۳۹ درجه

😍😍😍
چین و روسیه هر دو ثبت کردن واکسناشونو بیست کشور درخواست دادن اونوقت هنوزم میگید بهداشت جهانی باید تا ...

کلا این بدبینی تو ذات ما ایرانیهاست

دقت کردین جایی که میخوان کسی زباله نریزه رو دیوارش نوشتن لعنت بر پدر و مادر کسی که در این مکان زباله بریزد؟حالا خوبه  بگن که لعنت بر پدر و مادر کسی که ماسک نمیزند؟جان عزیزانمون ماسک بزنیم تا جونشون در خطر نباشه😷😷😷😷😷😷😷 
انگار خبر نداری ؟؟؟چند نفر اون واکسنو زدن و عوارض داشته..بخاطر همین رد شده

عوارض داریم تا عوارض

کدوم واکسنی تب نداره که اینا همش میگن واکسن روسیه تببب داده اسسسست 

استغفرله

باع...

تو تلویزیون.گفت قانون کشور ما اینطوره که اگر واکسنی وارد کشور بشه باید تاییدیه بهداشت جهانی رو داشته باشه.روسیه جزئیات واکسنشو در اختیار هیچ ارگانی قرار نداده.حتی 1سری از پزشکان و مسئولین تولید واکسن و بداشتشون تایید نکردن واکسنو.گفتن که در تولید انبوهش عجله شدهچون هنوز فاز نهایی تکمیل نشده.روسیه هم گفته همزمان با تولید انبوه واکسن,فاز نهایی رو هم تکمیل میکنیم.

عوارض داریم تا عوارض کدوم واکسنی تب نداره که اینا همش میگن واکسن روسیه تببب داده اسسسست  استغ ...

تب فقط یکی از عوارض کوچیکش بوده ...الکی که رد نمیکنن ...

-اگه من نباشم صبح کی بیدارت میکنه؟                                  +شاش😅😅😐😐   من یه دخترم از جنس خرداد، مغرور و شیطون ‌..از اونایی که تیپ دخترونه و خاص میزنن عطر تلخ و مردونه دوس دارن..                 ۹۹/۹/۱۰میبینمتون(فان)😅🤪🤭
میخوان منتظر شیم واکسن اینا رو بزنیم

واکسن ایرانی تو مرحله آزمایش انسانیه ولی به خاطر جهش های زیاد ویروس و به خاطر اینکه نمیدونن چه مدت مقاومت میده فعلا خبری نیست ازش.

حتی رییس انستیتو پاستور میگفت نباید خیلی به واکسن امیدوار بود.چون ویروس مدام در حال تغییر ماهیته

خدایا...این کرونا دیگه چه بلایی بود نازل کردی😨😔😭😭😭😭

با این وضعی که من می بینم کار از امام زمان گذشته...دیگه خدا خودش باید ظهور کنه.

🔴واکسن کرونای چینی روانه بازار می‌شود

مدیرعامل شرکت داروسازی دولتی «‌سینوفارم»:

🔹واکسن کرونای ساخت این شرکت تا پایان سال جاری میلادی به صورت تجاری در دسترس عموم خواهد بود.

🔹این واکسن هزار یوان (معادل ۱۴۰ دلار) قیمت خواهد داشت و دو بار به فاصله ۲۸ روز به فرد تزریق خواهد شد./ایسنا

خانما برا خانه دارشدنم صلوات مرسی🌹اگه دلت برادست خط بچگیت تنگ شدبادست مخالفت بنویس🌹چقدرسخت تنگ ماهی بودن بشکنی قاتلی نشکنی زندانبان🌹