2777
2789
عنوان

پیرزنه برام فال گرفت😱😱😰

253 بازدید | 16 پست

نیم ساعت پیش تو سالن مامانم یک پیرزنه اومد گفت فالتو بگیرم گفتم اعتقاد ندارم نشست پیشم گفت دیروز مراسم خاکسپاری دوستت بودی اسمه کسی که دوسش داری سامان گفت دیشب خواب یک گربه دیدی هنگ کردم گفتم بگیر با قهوه گرفت گفت سر و کله یک آدم پیدا میشه تو رو با کسی که دوست داری از هم جدا میکنه گفتم مرده یا زن گفت مرد گفت در آینده صاحب یک دختر میشی دیگه هیچی نگفت هرچی ازش پرسیدم گفت بیشتر از این نمیتونم بهت بگم الان راست گفت یا دروغ هنگ کردم نمیدونم باید چیکار کنم

تو ديشب خواب ديدي از ما ميپرسي 

هميشه از خدا درخواست كنيد،شايد در طالعت نوشته باشد:         روزي اش خواهم كرد،اگر بخواهد.   💜💜💜                                            (تو درخواست هاتون اگه دوست داشتين براي مشكل من يه صلوات ميفرستين؟🌷)وزن در ٢٥بهمن ماه٧٣كيلو😐هدف در ٢٥اسفند٧٠كيلو🙋🏼‍♀️هدف دوم در ٢٥فروردين ٦٧كيلو🙋🏼‍♀️هدف سوم در ٢٥ارديبهشت٦٥كيلو😍

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اینا اصولا روانشناسیشون خوبه.‌ذهنتم هدایت میکنن به سمت حرفاشون. ناخودآگاه ذهن میره به سمت این حرفا. کلا هیچوقت فال نگیرید 

بی رنج زین پیاله کسی می نمیخورد، بی دود زین تنور به کس نان نمی دهند، تیمار کار خویش تو خود خور که دیگران، هرگز برای جرم تو تاوان نمی دهند...

من خودم مشهد بود یه طایفه ای رفته بودیم همینجور رد میشدیم نوبتی فالمون رو میگرفت ما هم میخندیدیم جدی نمیگرفتیم 

بعد نوبت منو همسرم رسید به همسرم گفت 27 همین ماه یه معامله بزرگ میکنی 

به منم گفت از اینجا برگردی صاحب یه پسر میشی اسمشو بزار رضا 

از مشهد برگشتم دیدم تو همون مشهد حامله شدم 

شوهرمم دقیقا 27 ماه یه معالمله چند میلیونی کرد 

همه طایفه هم شاهد حرفاش بودن باورتون میش؟؟؟؟