2777
2789
عنوان

سقط بدون درد میشه؟

496 بازدید | 12 پست

سلام دوستان. من متاسفانه بعد از سه هفته بتام از 40 رسید به170. دکتر گفت خیلی امیدی نیست. اما گفت ده روز دیگه صبر کن ببینیم چی میشه. یا خودش سقط میشه یا بتا درست میشه. در غیر این صورت باید دارو بدم سقط شه.

حالا از همون شب یعنی دو شب پیش افتادم به خونریزی. البته از پریود کمتره و لخته هم نداره. و عجیبتر اینکه اصلا درد ندارم. آیا سقط بدون درد میشه؟

نمیدونم.من ک رفتم اون دنیا و برگشتم درد وحشتناکی بود 

آدما به دو دلیل وارد زندگیت میشن✋.یا میشن درس زندگیت..یا میشن خود زندگیت...خدایا هزاران بارشکرت که اونایی که اومدن تو زندگیم و رفتن همشون درس بودن و اینو بهم ثابت کردی .و الانم خود زندگیمو بهم دادی 💑💖B&S💖

این خونریزیشه وقتی میخواد سقط بشه آنچنان دردی داره که نفس آدم بالا نمیاد

من حلیم رو با دارچین میخورم شما دوست داری با نمک بخور یا با شکر بخور. 😂تصورم از بعضی از نی نی سایتی ها پشمک حاج عبدا... هست تو همه تاپیکا پشماشون میریزه ولی بازم پشم دارن برای تاپیک بعدی 🤣🤣🤣🤣. آهای تویی که پاچه میگیری چخه چخه. 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یعنی اول خونریزیه بعد درد شروع میشه؟ چند روز بعد شروع میشه اصولا؟ چقدر طول میکشه؟

برای من دو روز خونریزی کم بود روز سوم داشتم میمردم که افتاد

من حلیم رو با دارچین میخورم شما دوست داری با نمک بخور یا با شکر بخور. 😂تصورم از بعضی از نی نی سایتی ها پشمک حاج عبدا... هست تو همه تاپیکا پشماشون میریزه ولی بازم پشم دارن برای تاپیک بعدی 🤣🤣🤣🤣. آهای تویی که پاچه میگیری چخه چخه. 
در چند هفته سقط کردی؟ آخرین بتات چند بود؟

هشت هفته بود بتا رو نمیدونم.اما یکساعت بعد اینکه قرصو گذاشتم درد شروع شد و خونریزی شدید و حالت تعوع داشتم میمردم.یه چیز لخته مانند میاد بیرون اگه برات اومد بدون سقط کردی😧😧😧

آدما به دو دلیل وارد زندگیت میشن✋.یا میشن درس زندگیت..یا میشن خود زندگیت...خدایا هزاران بارشکرت که اونایی که اومدن تو زندگیم و رفتن همشون درس بودن و اینو بهم ثابت کردی .و الانم خود زندگیمو بهم دادی 💑💖B&S💖
من توی کشور غریبم. هیچ کس رو هم ندارم اینجا... شوهرم هفته دیگه داره میره ماموریت... اگر تا هفته دیگه ...

تموم میشه نترس خدا بزرگه

خدای خوبم شکرت بابت همه چی... گر نگهدار من آن است که من میدانم... شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد...