2777
2789
عنوان

کی شرایط منو داشته؟؟؟

221 بازدید | 16 پست

سلام بچه ها میگم من روز ۱۳امپول اچ سی جی زدم سه تا فولی داشتم ۱۹ ۲۱و یکی هم ۱۰ الان ۲۸است زیر دلم و کمرمم درد میکنه بنظرتون چندروز دیگه بایدپریود بشم ؟

۲۵ از دادم گفت منفیه یعنی امکان داره باردار باشم ؟ ازطرف شب هم حالت تهوع پیدا میکنم 

چن روزعقب انداختی؟

مگه داریم حسی قشنگ ترازوجودتوتووجودم؟؟؟😍❤خوش اومدی تودلی مامان....شکرت خدایاک بعدیکسال اینقدرقشنگ بم نظرکردی...خدایاخودت حافظ سلامتی تودلیم باشوسالم بذارش توبغلم...میدونم این ماه ماه معجزه منه واتفاق فوق العاده ایی برام افتاده خدایاشکرت

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نگران‌نباش بسپار به خدا .برات صلوات میفرستم.

الهم‌صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 

.منم   بیست ودوم  انتقال جنین انجام دادم دعا کنید برام..هیچ علائمی ندارم ۶ شهریور  باید  آزمایش بارداری بدم .  

خدایا من بدم و تو انقدر دوستم داری. اگر خوب بودم چه میکردی برایم. دوستت دارم در همه حال
نمیدونم ۱۳ امپول زدم دوره هام نامنظمه نمیدونم کی باید بشم😔

میانگین پریودی هات ببین چن روزه...چن روزبعدامپول از دادی

مگه داریم حسی قشنگ ترازوجودتوتووجودم؟؟؟😍❤خوش اومدی تودلی مامان....شکرت خدایاک بعدیکسال اینقدرقشنگ بم نظرکردی...خدایاخودت حافظ سلامتی تودلیم باشوسالم بذارش توبغلم...میدونم این ماه ماه معجزه منه واتفاق فوق العاده ایی برام افتاده خدایاشکرت
هرکاری میکنم نمیشه بهش فکر نکنم 😔 همش فکر میکنم حالت تهوع دارم یا حس میکنم باردارم بازرپریود میشم&n ...

میدونم ولی سرتو گرم کن عزیزم انشالله هر چی که خیر و صلاحته همون واست پیش بیاد

نگران‌نباش بسپار به خدا .برات صلوات میفرستم. الهم‌صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم   .م ...

تشکررر 

انشاالله ک هر دومون نا امید نشیم    خبرشو برام همینجا بگو من ک کلا نا امید شدم ۲۵ دوره ب اصرار شوهرم رفتم از دادم ک گفت منفیه من معمولا ۱۸روز بعداز امپول پریود میشم نمیدونم این دفعه چندروز بعدش میشم

تشکررر  انشاالله ک هر دومون نا امید نشیم    خبرشو برام همینجا بگو من ک کلا نا امید ش ...

فقط بدون  بچه مامان    استرسی و به اعصابنمیخواد😂😂روحیه ات و قوی کن ❤❤❤🤲ان شاء الله هرچی خیره برامون پیش بیاد

خدایا من بدم و تو انقدر دوستم داری. اگر خوب بودم چه میکردی برایم. دوستت دارم در همه حال
باشه عزیزم سعی میکنم ولی من فکر کنم افسرده شدم وضعیت روحیم اصلا خوب نیست 

بنده خدا اون بچه های که  زیر دست ما میخوان بزرگ‌بشن😂😂😂😂😂🤱🤱🤱🤰🤰🤰🤰🤰