2777
2789

منم از دیروز سردرد شدید دارم ولی چون آلرژی هم دارم علایم باهم‌قاتی شده ابریزش بینی و عطسه و ... نمیدونم چیکار کنم 

ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم! بگذار بگویند غیرمنطقی هستیم یا ضد اجتماعی هستیم، اما به این می‌ارزد که خودمان باشیم. تا زمانی که رفتار ما و تصمیم‌های ما به کسی آسیبی نمی‌زند، ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم. چقدر زندگی‌ها که با این توضیح خواستن‌ها و تلاش‌های بیهوده برای قانع کردن دیگران بر باد رفته‌اند 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

روغن سیاه دانه بریز تو بینیت سینوسات باز میشه سرت اروم میشه 

نمیدونم چیکار کنم دارم دیوونه میشم ...بخور میدم سرمو خوبه ..ولی دوباره درد میگیره ‌..روغن سیاه دونه ندارم😔

منم از دیروز سردرد شدید دارم ولی چون آلرژی هم دارم علایم باهم‌قاتی شده ابریزش بینی و عطسه و ... نمید ...

منم آلرژی دارم ..عطسه گاهی میکنم..اصلا عجیب غریبه..روز اول تب داشتم بعد خوب شدم..روز دوم حالت تهوع ..روز سوم خیلی ببخشید اسهال..سردردم همراهشون داشتم تا اینکه پریروز حس بویایی و چشاییم رفت ولی الان خوب شد ..اصلا نمیدونم چمه خدایا😢😭😭😭

منم آلرژی دارم ..عطسه گاهی میکنم..اصلا عجیب غریبه..روز اول تب داشتم بعد خوب شدم..روز دوم حالت تهوع . ...

ممکنه کرونا باشه ولی شکر خدا خفیفه بیشترشم که رد کردید نگران‌نباش شایدم علایم‌همون آلرژیه  فعلا فقط مراقب باش کسی از شما نگیره ویتامین سی و مایعات بخور من نوزاد دارم واسه همون نگرانم اخه محل کار همسرم چند نفرمبتلا شدن یکیشون بستریه

ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم! بگذار بگویند غیرمنطقی هستیم یا ضد اجتماعی هستیم، اما به این می‌ارزد که خودمان باشیم. تا زمانی که رفتار ما و تصمیم‌های ما به کسی آسیبی نمی‌زند، ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم. چقدر زندگی‌ها که با این توضیح خواستن‌ها و تلاش‌های بیهوده برای قانع کردن دیگران بر باد رفته‌اند 
نمیدونم چیکار کنم دارم دیوونه میشم ...بخور میدم سرمو خوبه ..ولی دوباره درد میگیره ‌..روغن سیاه دونه ...

ی پمادی هم هست اسمش ترموراب هست ب پیشونی بزن ماساژ بده سریع خوب میشی 

💙ماشاءالله لا حول ولاقوت الا بالله العلی العظیم💙 به دعاتون خیلی محتاجم💙